Aromatica Kosmín při hemeroidech—25 ml

KOSMÍN při hemeroidech je určen k ošetření pokožky v oblasti konečníku při potížích s hemeroidy, případně po porodu.

Cena vč. DPH
111 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594009400562 | Zbozi: 18118609

Popis produktu

KOSMIN při hemeroidech je určen k ošetření pokožky v oblasti konečníku při potížích s hemeroidy, případně po porodu.

Účinné látky

Kaštan (Aesculus hippocastanum)
Dub (Auercus robur)
Kostival (Symphytum officinale)

Užití

Bylinný emulgel s extraktem jírovce, dubové kůry a kostivalu jako doplněk péče o pokožku v oblasti konečníku při problémech s hemeroidy. Obsažené látky působí svíravě a příznivě ovlivňují zánětlivé procesy. Emulgel příjemně chladí, nemastí pokožku a nešpiní prádlo.

Dávkování

Dle potřeby.
Několikrát denně vmasírujte do pokožky v okolí konečníku.
Nevhodné pro děti do 3 let.

Fakta

Bylinný emulgel - nedráždivý gelový základ, jehož prostřednictvím se lehce vstřebávají obsažené rostlinné extrakty a aktivní látky. Emulgel obsahuje dále látky, které zjemňují a zvláčňují pokožku, urychlují absorpci a zvyšují účinek obsažených látek. Emulgel se připravuje za studena a tím dochází k uchování maximálního množství obsahových účinných látek. Gelový základ je při aplikaci na pokožku velmi příjemný, nemastí, nedráždí. (Kosmín při únavě a námaze očí, při bolestech hlavy, nosní, na hemeroidy, na akné).

Složení

Agua, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Auercus Robur Bark Extract, Symphytum
Officinale Root Extract, Isopropyl Myristate, Sodium Polyacrylate (and) Hydrogenated
Polydecene (and) Trideceth-6, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Údaje o firmě .
Firma AROMATICA vznikla v roce 1992. Zakladateli společnosti byl Ladislav Šimůnek a
Dr.PhMr. Jan Rukavička, který podle původních receptur svého otce prof. Dr.PhMr. Jana
Rukavičky st. obnovil výrobu bylinných léčebných přípravků. V roce 1997 se firma přestěhovala do větších prostor a přibyly nové výrobní linky. Kvalita výrobků, cenová dostupnost i obliba u zákazníků umožnily firmě vybudovat si pevné postavení na trhu s doplňky stravy a bylinnou kosmetikou.
Spolupráce s vědeckými pracovišti a univerzitami (Farmaceutická fakulta Brno, Lékařská fakulta MU a VUT), ale i vlastní odborné a technologické zázemí dávají firmě možnost produkovat výrobky na vysoké kvalitativní úrovní specializující se především na udržení zdraví a zdravý životní styl, a také na zvyšování odolnosti organizmu a tím i udržení maximální fyzické a duševní pohody člověka.
Na kvalitu výrobků společnosti AROMATICA poukazuje i stále rostoucí poptávka. Velký důraz je proto kladen vedle zdokonalování současných služeb na vývoj nových výrobků.
Mimo to firma nabízí své technologie i odborné znalosti k realizaci externích projektů, stejně jako profesionální obchodní tým, který umožňuje nejen zahraničním firmám prezentovat výrobky na českém, převážně lékárenském trhu.
V prosinci roku 2009 firma vytvořila nové webové stránky, které poskytují zákazníkům maximum informací k jednotlivým výrobkům v produktové sekci, informace o použitých bylinách v sekci herbáře, ale také poradnu, kde mohou zákazníci i odborníci konzultovat své případné dotazy. www.aromatica.cz

Příbalový léták