Isolda krém keratin s mandlovým olejem —100 ml

Luxusní krém s vysokým obsahem mandlového oleje a výživných látek pro péči o pokožku celého těla, který se dobře roztírá a zanechává pokožku dlouhodobě vláčnou. Naneste přiměřené množství krému na čistou pokožku a vetřete.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3289882 | Zbozi: 18115375

Popis produktu

Luxusní krém s vysokým obsahem mandlového oleje a výživných látek pro péči o pokožku celého těla, který se dobře roztírá a zanechává pokožku dlouhodobě vláčnou.
Naneste přiměřené množství krému na čistou pokožku a vetřete.

Účinné látky

keratin mandlový olej

Užití

Luxusní výživný krém spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Díky svému složení je jedničkou mezi našimi krémy.
Originální kombinace těchto složek napomáhá k udržení elasticity, zvláčnění a výživě pokožky rukou i nehtů. Při pravidelné aplikaci zůstává pokožka hebká a pevná bez pocitu nadměrně promaštěných rukou. Krém je možné používat i pro regenerační zábaly.
Mandlový olej se získává lisováním semen mandloně obecné. Je historicky znám pro své zvláčňující a vyživující účinky, proto je velmi oblíbenou tradiční surovinou zejména v kosmetice. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.
Keratin je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky.
Výrazně zvyšuje elasticitu kůže. Často se používá také ve vlasové kosmetice.

Dávkování

Dle potřeby

Příbalový léták