Uxitol 10 Silkhand balzám na ruce—50 ml

UXITOL10® Silkhand balzám na ruce je určen k ošetření suché, zhrublé a popraskané kůže na dlaních a rukou. Obsahuje 10 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci.

Cena vč. DPH
133 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3860872 | Zbozi: 18136808

Popis produktu

UXITOL10© Silkhand balzám na ruce je určen k ošetření suché, zhrublé a popraskané kůže na dlaních a rukou. Obsahuje 10 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci.

Užití

UXITOL10© Silkhand balzám na ruce je určen k ošetření suché, zhrublé a popraskané kůže na dlaních a rukou. Obsahuje 10 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci. Napomáhá k rychlé regeneraci pokožky. Nemastná konzistence.

Dávkování

Naneste dostatečné množství balzámu na čisté a suché ruce i dlaně 2x denně (ráno a večer) a vmasírujte do pokožky. Uxitol10 Silkhand je možné používat pravidelně každý den i jako preventivní péči.

Příznaky

Zhrublá pokožka na rukou, suchá a rozpraskaná pokožka na rukou a dlaních.

Kontraindikace

Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku.

Fakta

Pouze k zevnímu použití. Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku. Nepoužívejte na otevřené rány. Zamezte kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. V případe výskytu místní vyrážky nebo podráždění přestaňte přípravek používat a poraďte se s Vaším lékařem. Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Uchovávejte do 30"C.

Složení

Agua, Urea, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Glycerin, Decyl Oleate, Glycery| Stearate,
Paraffinum Liguidum, PEG-20 Stearate, Paraffin, Dimethicone, Allantoin, Gluconolactone,
Butyrospermum Parkii Butter, Sodium PCA, Panthenol, Citric Acid, Tocopheryl Acetate,
Aloe | Barbadensis Leaf © Juice © Powder, © Parfum, © Arginine, © Phenoxyethanol,
Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lactic Acid

Příbalový léták