Jamieson Vitamín C 500mg pomeranč —120 cucacích tablet

Vitamín C ve formě tablet na cucání s přírodní osvěžující pomerančovou příchutí s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů z rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpighie (Acelora lysá) a šípků.

Cena vč. DPH
275 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 3032035 | Zbozi: 18113584

Popis produktu

Vitamín C ve formě tablet ma cucání s přírodní osvěžující pomerančovou příchutí s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů z rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpighie (Acelora lysá) a šípků.

Užití

VitamínC ve formě tablet ma cucání s přírodní osvěžující pomerančovou příchutí s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů z rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpighie (Acelora lysá) ašípků. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, k optimální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní akochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.

Dávkování

Dospělí: 1— 2 tablety denně.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

nosič (celulóza), podpůrná směs (Dimorphandra mollis, Citrus sinensis, Citrus limon,
Malphigia glabra, Rosa canina), leštící látka (rostlinná kyselina stearová; rostlinný stearan hořečnatý), protispékavá látka (oxid křemičitý), sladidlo (sukralóza).
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu.Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták