Imugamin Effective TRIBOX—60+15 tablet

Imugamin je určen k podpoře a posílení imunitního systému systému. Tablety obsahují Beta glukany získané z hlívy ústřičné, vitamin C a biologicky vázaný selen. Tablety mají příjemnou chuť, která přispívá k jejich pohodlné a účinné aplikaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2494905 | Zbozi: 18109980

Popis produktu

Imugamin je určen k podpoře a posílení imunitního systému systému. Tablety obsahují
Beta glukany získané z hlívy ústřičné, vitamin C a biologicky vázaný selen. Tablety mají příjemnou chuť, která přispívá k jejich pohodlné a účinné aplikaci.

Účinné látky

Beta glukany
Echinacea purpurea
Selen

Užití

Tablety Imugamin mají příjemnou chuť, která přispívá k jejich pohodlné a účinné aplikaci.
Při pomalém rozpouštění tablet v ústech pokrývají účinné složky přípravku povrch sliznice nosohltanu, kde již začínají efektivně podporovat obranyschopnost. Beta - glukany s vysokou imunomodulační schopností, jejichž pravidelná konzumace přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, jsou vhodně doplněny o echinaceu s virostatickým účinkem. Jednotlivé složky přípravku, kvalitní Beta - glukany získané extrakcí z hlívy ústřičné, v kombinaci s dalšími imunomodulačními látkami - echinacea, vitamin C a biologicky vázaný selen, jsou všeobecně doporučovány k podpoře a posílení imunitního systém organismu.

Dávkování

Doporučené dávkování: Děti 1 tableta - tablety je vhodné užívat ráno po jídle. Dospělí 2 tablety (1 tableta 2x denně) — tablety je vhodné užívat po jídle ráno a večer. Návod k použití: tablety nechte v ústech volně rozplynout, pro maximální účinnost doporučujeme půl hodiny po užití nejíst a nepít.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25 st. C.

Složení

Plnidlo sorbitol, hlíva ústřičná extrakt, kyselina L-askorbová, echinacea purpurea extrakt, sladidla (xylitol, sukralóza), tabletovací přísady stearan hořečnatý a oxid křemičitý, aroma, selenomethionin.
Obsah potravních doplňků v 1 tabletě: Extrakt z hlívy ústřičné (Beta glukan 100%) - 140,00 mg, Vitamin C - 160,00 mg, Echinacea pururea extrakt 4:1- 140,00 mg, Selen - 27,50 ug.

Příbalový léták