Brigit DUO - tyčinka s kokosovou příchutí—90 g

Dvoubarevná tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Potravina bez lepku. Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta), obsah lepku menší než 20 mg/kg.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3279115 | Zbozi: 18113778

Popis produktu

Dvoubarevná tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Potravina bez lepku. Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta), obsah lepku menší než 20 mg/kg.

Účinné látky

sója

Užití

Sortiment určen k běžné konzumaci. Jedná se o potravinářský výrobek - Tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Tyčinka obdélníkového tvaru, dvoubarevná, máčená.
Výrobek obsahuje alergeny: mléko, sóju. Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů. Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií.
Výrobek je řazen do potravin mikrobiologicky nerizikových.

Dávkování

Příznaky

Výrobek vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta).

Kontraindikace

Výrobek obsahuje alergeny: mléko, sóju. Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů. Není vhodný pro osoby s alergickou reakcí na sóju a mléko.

Fakta

Výrobek je v souladu s platnou legislativou České republiky a EU. Vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta).

Poznámka

Potravina bez lepku. Vhodná pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta).

Složení

Cukr, sójová krupice 22,9 %, tmavá poleva 13,3 % [cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový, sójový, řepkový a bambucký v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát), sušené odstředěné mléko, vanilkový extrakt), glukózový sirup, palmový olej, částečně ztužený palmový tuk, fondán (cukr, pitná voda, glukóza), strouhaný kokos 3,6 %, sušené odtučněné mléko, sušená syrovátka, tmavá poleva 1,1% [cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový, sojový, řepkový a bambucký v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (sojový lecitin, polyglycerolpolyricinoeát), vanilkový extrakt], rumové aroma, zvlhčující látka: glycerol, kakaový prášek 0,3 %, karobový prášek, stabilizátor: invertáza, čokoládové aroma, kokosové aroma.
Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1950 kJ/466 kcal; Tuky 22,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny 10,2 g; Sacharidy 55,2 g; z toho cukry 37,9 g;
Vláknina 3,2 g; Bílkoviny 9,2 g; Sůl 0,1g
Údaje o firmě . .
ČOKO KLASIK družstvo, Náměstí 17. listopadu 2061, 560 02 Česká Třebová, Česká republika

Příbalový léták