Altermed Panthenol Forte 9% mléko Aloe Vera—230 ml

Panthenol forte 9% tělové mléko s Aloe Vera a vysokým obsahem D-panthenolu, allantoinem a komplexem bioaktivních látek, které hydratují a vyhlazují pokožku. Bioaktivní komplex stimuluje tvorbu proteinů v pokožce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2548486 | Zbozi: 18116573

Popis produktu

Panthenol forte 9% tělové mléko s Aloe Vera a vysokým obsahem D-panthenolu, allantoinem a komplexem bioaktivních látek, které hydratují a vyhlazují pokožku.
Bioaktivní komplex stimuluje tvorbu proteinů v pokožce.

Účinné látky

D-Panthenol 40% Aloe Vera
Vitamínový komplex A,E,F

Užití

Panthenol forte 9% tělové mléko s Aloe Vera a vysokým obsahem D-panthenolu, allantoinem a komplexem bioaktivních látek, které hydratují a vyhlazují pokožku.
Bioaktivní komplex stimuluje tvorbu proteinů v pokožce. Příznivě působí proti stárnutí namáháné pokožky a napomáhá jejímu rychlému obnovování. Mléko je vhodné pro normální a smíšený typ pokožky.

Dávkování

Přiměřené množství mléka vetřete do pokožky. Mléko nezanechává mastný film a dobře se vstřebává do pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

D-Panthenol, 40% Aloe Vera, Allantoin, Vitamínový komplex A,E,F
Údaje o firmě
Omega Altermed a.s. je dynamicky se rozvíjející firma zabývající se výrobou a prodejem lékárenské kosmetiky, zdravotnických prostředků a doplňků stravy.
Efektivní rozvoj společnosti garantuje od roku 2008 její začlenění do nadnárodní farmaceutické skupiny Omega Pharma Group, jejíž centrála je situována do belgického
Nazarethu.
Základním jmenovatelem firemní strategie je důraz na vysokou kvalitu a účinnost všech produktů. Díky těmto vlastnostem jsou výrobky žádané nejen na českém trhu, ale také na trzích zahraničních. Značnou pozornost firma věnuje vývoji a inovačnímu programu. V těchto oblastech spolupracuje s renomovanými pracovišti z celého světa. Vysoký důraz na kvalitu a užití sofistikovaných postupů potvrzují certifikáty ISO 9001 a ISO 13485, kterých je firma držitelem.
Omega Altermed a.s. se orientuje převážně na výrobu a distribuci vlastních produktů, v menší míře na kontraktační výrobu. V produktovém portfoliu zaujímají významné postavení vyspělé přípravky na ochranu pokožky začleněné v řadách altermed SUN, altermed Panthenol a altermed Leciderm či kloubní program altermed Mobilin.
Mezi produktové novinky roku 2009 patří tablety pro kontrolu hmotnosti XLtoS, přípravky proti chrápání Silence, Wartner Bradavičník pro snadné odstranění bradavic, Paranit sprej pro hubení vší a hnid, sprej FreeNosal pro každodenní hygienu nosu, hygienický gel
Septivon pro bezpečně čisté ruce či novinka roku 2010 Nailexpert na mykotický onemocnění nehtů.
Prodej produktů je realizován prostřednictvím sítě lékáren, které představují významnou odbornou a informační základnu.
Od června roku 2010 je sídlo společnosti Omega Altermed a.s. v Brně a její slovenské pobočky Omega Altermed s.r.o. v Bratislavě.

Příbalový léták