Ferimun s obsahem přírodního železa—60 tobolek

Posilující přípravek s obsahem přírodního železa a léčivých bylin Echinacea a Scutellaria k doplnění železa do organismu.

Cena vč. DPH
107 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594044800105 | Zbozi: 18113548

Popis produktu

Posilující přípravek s obsahem přírodního železa a léčivých bylin Echinacea a Scutellaria k doplnění železa do organismu.

Účinné látky

Glukonan železnatý
Šišák bajkalský
Kyselina L-askorbová

Užití

Zelezo podporuje funkci imunitního systému, přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normálnímu energetickému metabolismu a transportu kyslíku v těle, ke snížení únavy a vyčerpání, je vhodné v rekonvalescenci. V organické formě je dobře vstřebatelné a nezatěžuje organismus. Třapatka podporuje funkci imunitního systému, blahodárně ovlivňuje močové i dýchací cesty. Vitamín C podporuje vstřebávání železa, přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení únavy a vyčerpání.
Podporuje tvorbu kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů.

Dávkování

Doporučuje se užívat nalačno. Dospělí 1 tobolka 2-3 x denně, děti od 10 let 1 tobolka denně.

Příznaky

Anémie, nedostatek červených krvinek, oslabená imunita, trvalá únava.

Prevence

Při dlouhodobém užívání zamezuje nedostatku železa v těle.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 10 let. Během užívání není vhodné požívat potraviny s vyšším obsahem tříslovin,čí kombinovat s přípravky obsahující vit.E.

Vedlejší příznaky

Při doporučeném užívání nejsou známy.

Fakta

Je originálním přípravkem umožňujícím doplnit železo do organismu a navíc posílit jeho narušenou obranyschopnost stimulačními látkami z léčivých bylin.Tobolky obsahují přírodní železo vázané přímo v jednom z jeho nejbohatších rostlinných zdrojů-v listech kopřivy.Rovněž © obsahuje © velmi | doře © biologicky © využitelné © železo | ve forměFe-glukonátu.Přítomný vitamin C je důležitý pro snadné vstřebávání železa a pro jeho dokonalejší využití při tvorbě hemoglobinu.Díky kořenu třapatky nachové a šišáku bajkalského posiluje obranné reakce organismu a zvyšuje jeho odolnost vůči stresům a různým nepříznivým vlivům prostředí.

Poznámka

Zelezo jako součást krevního barviva hemoglobinu je nezbytným prvkem pro tvorbu červených krvinek,kromě toho se v organismu účastní řady enzymatických reakcí a ovlivňuje četné fyziologické procesy.V důsledku jeho nedostatku v těle, často dochází k závažným poruchám a onemocněním.Riziko těchto poruch se podstatně zvyšuje zejména při ztrátách krve z různých příčin. jako např.při krvácení provázející vředové choroby, hemeroidy,úrazy, během mnstruace,v pubertě, při dárcovství krve, v těhotenství a při kojení Ve všech těchto případech je nutné chybějící železo v těle doplňovat.

Složení

Extrakty kořenu šišáku bajkalského 200 mg, kořenu třapatky nachové 100 mg, vitamín C 140 mg ( tj. 175 % DDD"), želatina (obal tobolky), železo (glukonan železnatý) 10,6 mg (tj. 76 % DDD), stearan hořečnatý (plnidlo) v denní dávce 2 tobolky.
Údaje o firmě
Wwww.medinterra.cz

Příbalový léták