VitaHarmony rybí olej Omega 3—50 tablet

Rybí olej VitaHarmony® je směsí extraktů rybích olejů z lososa, makrely, sledě, sardinky a ančovičky. Vyznačuje se vysokým podílem nenasycených mastných kyselin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594010860324 | Zbozi: 18119274

Popis produktu

Rybí olej VitaHarmony© je směsí extraktů rybích olejů z lososa, makrely, sledě, sardinky a ančovičky. Vyznačuje se vysokým podílem nenasycených mastných kyselin.

Užití

esenciálních omega-3 nenasycených mastných kyselin, a to zejména kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku a činnosti mozku. EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce.
Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně. Vhodný je současný příjem antioxidantů, například vitaminu E.

Dávkování

1 tobolka 1x denně.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Celková spotřeba ryb je v České republice velmi nízká a několik posledních let stagnuje na 5 až 5,5 kg na osobu za rok. Pro srovnání průměrná roční spotřeba na jednoho obyvatele zeměkoule představuje 16 kg, v rámci EU 11 kg. Tobolky rybího oleje představují efektivní řešení, jak obohatit svůj denní příjem o omega-3-mastné kyseliny.

Poznámka

V roce 1991, jsme jako první uvedli na místní trh 30-ti složkový multivitamín CentralVita.
Od té doby zůstáváme s potěšením ve Vašich službách.
Přehled celého sortimentu firmy VitaHarmony, s.r.o., s možností nákupu jednotlivých přípravků za zvýhodněné ceny, naleznete na stránkách našeho internetového obchodu: www.vitaminy-mineraly.cz
Údaje o firmě www.vitaharmony.cz

Příbalový léták