BODE Sterillium med—500 ml

Dezinfekční přípravek na ruce na bázi etanolu. Bez barviv a parfemace. Velmi příjemný pro pokožku s výrazným zvláčňujícím efektem. Komplexně účinný na obalené viry. Účinnost na norovirus. Pro operační sály i lůžková oddělení.

Cena vč. DPH
297 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2442433 | Zbozi: 18115543

Popis produktu

Dezinfekční přípravek na ruce na bázi etanolu. Bez barviv a parfemace. Velmi příjemný pro pokožku s výrazným zvláčňujícím efektem. Komplexně účinný na obalené viry.
Učinnost na norovirus. Pro operační sály i lůžková oddělení.

Užití

Pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci - bez ohledu na dostupnost vody a umývadla.
Pro všechny oblasti se zvýšenými nároky na hygienu, např. ve zdravotnictví a průmyslu, v domácí péči o pacienty, staré lidi a malé děti, při domácí dialýze. Chrání před infekcemi při cestování a ve veřejných prostorech. Sterillium© med neobsahuje barviva a parfemační přísady, proto je zvláště vhodné pro uživatele s citlivou pokožkou.
Pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou - oblasti použití:
Na všech nemocničních odděleních a ve funkčních oblastech, jako jsou operační sály, jednotky intenzivní péče a infekční oddělení, v ústavech sociální péče a domovech pro seniory, ambulancích, laboratořích, agenturách domácí péče, nemocničních a závodních kuchyních, ve zdravotnických záchranných službách, v lékařských praxích všech oborů, domácí péči o pacienty, staré lidi a malé děti a při domácí dialýze.

Dávkování

Hygienická dezinfekce rukou:
Aplikujte dostatečné množství dezinfekčního přípravku do dlaně, aby byla všechna místa na rukách důkladně a kompletně navlhčena. Dezinfekční přípravek pečlivě vtírejte po dobu 30-ti sekund na všechna místa pokožky. Zvýšená pozornost musí být věnována konečkům prstů a palcům.
Chirurgická dezinfekce rukou:
Z dávkovače (stiskněte páku loktem) naneste dezinfekční přípravek do suché dlaně.
Navlhčete ruce a předloktí dezinfekčním přípravkem. Po dobu 1,5 minuty vtírejte přípravek v dávkách do rukou a předloktí. Ruce a předloktí udržujte vlhké po dobu 1,5 minuty.
Je možné, že dezinfekční přípravek budete muset nanášet opakovaně.

Fakta

Sterillium© med je baktericidní (včetně Listeria spp. a Salmonella spp.), fungicidní na kvasinky (Candida albicans), tuberkulocidní (Mycobacterium terrae), virucidní na obalené viry (včetně HBV, HIV, HCV), Navíc Sterillium© med je účinné proti adeno-, polio-, rota-, vaccinia-, noro- viru, ptačímu a lidskému chřipkovému viru.
Podle DIN EN 455-1 a standardu ASTM D5151 je Sterillium© med kompatibilní s medicínskými rukavicemi vyrobenými z latexu, nitrilu a vinylu.

Složení

100 g roztoku obsahuje: Učinné látky: Etanol 85,0 g. Další přísady: Butan-2-one, glycerol 85%, tetradecan-1-ol, propan-1-ol, agua purificata.

Příbalový léták