Vidermina Deligyn intimní vlhké čisticí ubrousky —10 ks

Samostatně balené zvlhčené ubrousky pro maximální intimní hygienu a pohodlí. Vyrobeno z měkké a odolné tkaniny, namočené ve speciální emulzi s uklidňujícím, osvěžujícím a anti-svědivým efektem. Neutrální pH.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2682376 | Zbozi: 18112744

Popis produktu

Samostatně balené zvlhčené ubrousky pro maximální intimní hygienu a pohodlí.
Vyrobeno z měkké a odolné tkaniny, namočené ve speciální emulzi s uklidňujícím, osvěžujícím a anti-svědivým efektem. Neutrální pH.

Účinné látky

Amica montana aloe vera extrakt extrakt Althaea officinalis, proskurník lékařský

Užití

Způsob použití: v dětském věku, menopauza, překyselení, vaginální změny. Vyrobeno z měkké a odolné tkaniny, namočené ve speciální emulzi s uklidňujícím, osvěžujícím a anti-svědivým efektem.

Dávkování

Kdykoliv v případě potřeby intimního očištění vaginální oblasti. Ubrousky jsou jednotlivě balení, po použití zahoďte.

Poznámka

pH 7,0, bez barviv, mýdla a alkoholu, testováno na nikl, kobalt, chrom, palladium a rtuť.
SLES a SLS free.

Složení

Agua, PEG-40 hydrogenated castor oil, cetearyl isononanoate, ceteareth 20, cetearyl alchohol,glycery| stearate, glycerin, cetyl palmitate, ceteareth 12, glycyrrhetinic acid, bisabolol, arnica montana extract, althaea officinalis extract, aloe barbadensis extract, tocopheryl acetate, disodium phosphate, propylene glycol, citric acid, polyaminopropyl biguanide, phenosyethanol, methylparaben, propylparaben, butylparaben, parfum.
Údaje o firmě
Založeno v r. 1935 jako Istituto Ganassini S.p.A. di Ricerche Biochimiche. V současné době, kromě tradičního farmaceutického průmyslu, zahrnuje seznam širokou škálu kosmetikých výrobků a výrobků pro osobní hygienu, které se točí především kolem oblasti pediatrické, gynekologické, kožní.

Příbalový léták