CutisHelp EKZÉM Konopný krém denní—100 ml

CutisHelp Ekzém konopný krém je vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech ekzému a alergického podráždění.

Cena vč. DPH
299 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 8595218200363 | Zbozi: 18103892

Popis produktu

CutisHelp Ekzém konopný krém je vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech ekzému a alergického podráždění.

Účinné látky

Kyselina linolenová
Kyselina Gama linolénová
Adeps lanae anhydr.

Užití

CutisHelp Ekzém konopný krém se používá pro zlepšení celkového stavu a hydratace kůže, posílení imunitní odolnosti vůči vlivům alergenů, ulevuje od nepříjemného napětí, příjemně zvláčňuje, podporuje obnovu přirozené ochranné bariéry a dodává buňkám především v zárodečné vrstvě kůže potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí.
Krém nemá žádná časová ani věková omezení, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro děti, těhotné a kojící ženy. Bez parfemace.

Dávkování

Při zklidněných stavech vtírejte minimálně dvakrát denně i na noc krém EKZÉM, ovšem na zjevně problematická místa aplikujte na noc mast EKZÉM.
Při zhoršených stavech (silně vysušená, popraskaná, rozškrábaná a mokvající kůže) aplikujte minimálně dva- až třikrát denně i na noc mast EKZÉM až do odeznění obtíží.

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka; kožní alergie a dermatitida různého druhu.

Prevence

Proti vzniku akutních stavů zánětů kůže; zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Kontraindikace

nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy chronických ekzematických onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v bezproblémovém stádiu. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže, nejedná se o nežádoucí reakci. Uvedené příznaky obvykle během tří týdnů odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů.
V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře. Zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Při všech stádiích projevů ekzému doporučujeme pro dosažení maximálního efektu celkovou péči doplnit o olejovou přísadu konopnou koupel BALNEA a následně do kůže celoplošně vetřít konopný tělový balzám. Pro šetrnou běžnou hygienu je určena konopná mycí emulze
FLUID, na problematická místa ve vlasové části je určen konopný šampon
LUPY-EKZÉM. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem, přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).
Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Bezalergenní tuk z ovčí vlny, čištěná bílá farmaceutická vazelína, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), apyrogenní voda, bezalergenní extrakt heřmánku lékařského, bezalergenní plavený včelí vosk, tokoferol, glycerin.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták