Nutrilon 4 Profutura—800 g

Batolecí mléčná kojenecká výživa v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/lcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3014710 | Zbozi: 18106620

Popis produktu

Batolecí mléčná kojenecká výživa v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/IcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Užití

Profutura Program
Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti nutričního programování Nutricia experti vytvořili Profutura Program, který přináší odborné poradenství v oblasti výživy, aplikace pro kontrolu zdravého vývoje Vašeho dítěte, produkty inspirované vědou o nutričním programování v raném věku.
Položte pevné základy optimálního vývoje imunity, mozku a metabolismu pro zdraví v dospělosti. Nutrilon 4 Profutura obsahuje nejpokročilejší směs tuků pro jejich optimální využití, unikátní klinicky testovaná směs prebiotik scGOS/IcFOS (9:1) pro správnou funkci energetického metabolismu, ke kterému příspívají vitamíny B2, správnou funkci imunity, kterou podporují vitamíny A, C a D, vývoj mozku díky LCP mastným kyselinám (omega 3"). *Kyselina alfa-linolénová přispívá k rozvoji mozku.

Dávkování

100 ml Nutrilonu 4 Profutura = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 210 kJ (50 kcal), 1 zarovnaná odměrka = 4,0 g sušeného prášku, používejte originál odměrku z výrobku. Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra.

Fakta

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. K dávkování vždy používejte přiloženou odměrku a prášek zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu pro dosažení přesné dávky. Prášek v odměrce nestlačujte. 5. Přidejte odpovídající množství prášku do vody. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 6. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 7. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Složení

Sušené | odtučněné © mléko, galaktooligosacharidy (z © mléka) 15 %, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), laktóza (z mléka), maltodextrin, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, kokosový), bezvodý mléčny tuk (z mléka), fosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, fruktooligosacharidy 1,06 %, rybí olej, citran hořečnatý, uhličitan vápenatý, kyselina
L-askorbová, hydroxid sodný, emulgátor (sojový lecitin), L-askorban sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, cholekalciferol, askorbyl palmitát, D-pantothenát vápenatý,
DL-alfa-tokofery| acetát, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), riboflavin, nikotinamid, DL-alfa-tokoferol, retinyl palmitát, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, antioxidant (kyselina citrónová), jodid draselný, fytomenadion. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Příbalový léták