Magnesium 300+—80 tablet

Magnesium 300+ představuje unikátní komplex hořčíku, vitamínů a selenu. Denní dávka přípravku Magnesium 300+ obsahuje 300 mg hořčíku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3231041 | Zbozi: 18115265

Popis produktu

Magnesium 300+ představuje unikátní komplex hořčíku, vitamínů a selenu. Denní dávka přípravku Magnesium 300+ obsahuje 300 mg hořčíku.

Užití

Vitamíny B2, B3 (PP), B5, B6, B9 a B12 společně s hořčíkem přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Vitamíny B1, B3 (PP), B6, B7 a B12 navíc přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.
Vitamín E a selen přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

Dospělí a dospívající:
Denně zapít 2 tablety po snídani a 2 tablety po večeři. V případě potřeby v užívání pokračujte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku.
Údaje o firmě
Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických léčivých přípravků. Je důležitým centrem výzkumu a vývoje a podporuje rozvoj homeopatie jako součásti moderní medicíny. Vedle homeopatických léčiv, které tvoří převážnou část její nabídky, vyrábí také tradiční rostlinné léčivé přípravky, doplňky stravy nebo kosmetické přípravky. Hlavní sídlo společnosti a dvě největší výrobní místa jsou ve Francii, v okolí
Lyonu. Mezinárodní rozvoj společnosti zajišťuje 18 oblastních poboček. Přípravky společnosti BOIRON jsou k dispozici v 80 zemích světa. Více informací na
Wwww.boiron.cz.

Příbalový léták