Harmony Line-Ostropestřec—30 tobolek

Doplněk stravy k ochraně jater před toxickými látkami včetně léků, chemických škodlivin a alkoholu. Snižuje riziko vzniku žlučových kamenů, napomáhá k celkově ochraně organismu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594737061813 | Zbozi: 18110253

Popis produktu

Doplněk stravy k ochraně jater před toxickými látkami včetně léků, chemických škodlivin a alkoholu. Snižuje riziko vzniku žlučových kamenů, napomáhá k celkově ochraně organismu.

Účinné látky

Silimarin

Užití

Suchý extrakt z plodů ostropestřece mariánského, jehož obsahové látky zejména komplex flavononollignanů - silimarin, mají příznivý účinek na jaterní buňky. Stabilizují buněčné membrány, čímž umožňují ochranu jater před škodlivými vlivy, a podporují regeneraci nových jaterních buněk, které postupně nahrazují buňky staré a poškozené.
Mají také výrazné antioxidační účinky a zamezují tak poškození buněk vysoce reaktivními molekulami volných radikálů. Ochranným účinkem na jaterní buňky může ostropestřec zmírnit negativní vlivy životního prostředí, chemoterapie, léků nebo nadměrného používání alkoholických nápojů. Ostropestřec může přispívat ke snížení rizika vzniku žlučových kamenů, neboť zlepšuje odtok žluče z jater do střev, kde napomáhá trávení tuků.

Prevence

Přípravek přispívá k preventivní ochraně před vznikem civilizačních onemocnění jako je ateroskleróza nebo chronická únava. Může být užíván preventivně i osobami, které jsou vystavovány škodlivým vlivům chemických látek (např.organických rozpouštědel ) nebo žijí v oblastech ze zvýšeným znečištěním životního prostředí.

Vedlejší příznaky

Ostropestřec nevyvolává žádné vedlejší účinky ani při dlouhodobém podávání a je tedy považován za zcela bezpečný.

Fakta

může být užíván i preventivně a to zejména osobami, které jsou vystavovány škodlivým vlivům chemických látek (např.organických rozpouštědel ) nebo žijí v oblastech ze zvýšeným znečištěním životního prostředí.

Příbalový léták