Glucerna SR vanilková příchuť—230 ml

Humánní léčivý přípravek

Glucerna SR je speciální výživa pro pacienty s diabetem. Potravina s nízkým glykemickým indexem s klinicky prokázaným zlepšením glykemické odpovědi. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2545888 | Zbozi: 18112029

Popis produktu

Glucema SR je speciální výživa pro pacienty s diabetem. Potravina s nízkým glykemickým indexem s klinicky prokázaným zlepšením glykemické odpovědi. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Glucerna SR je nízkokalorická náhrada části stravy se sladidlem. Obsahuje systém pomalého uvolňování energie z komplexních sacharidů (Slow Release) a tím pomáhá dosáhnout lepší kompenzace diabetu.Užívání současně se zdravou stravou napomáhá udržet normální hladinu glukózy v krvi. Vzhledem ke svému nízkému glykemickému indexu zlepšuje glykemickou odpověď, přítomnost mononenasycených mastných kyselin lipidového systému je vhodná pro správnou funkci kardiovaskulárního systému.
Glucerna SR obsahuje vlákninu. Specifické výživové složky jsou upraveny tak, aby vyhovovaly pacientům s diabetem: zvýšené množství vitamínu E, chromu a kyseliny listové. Obsahuje inositol, který pomáhá předcházet/oddalovat pozdější komplikace diabetu jako jsou poškození nervů, ledvin a očí. Neobsahuje lepek. Neužívat při galaktosémii.
Je vhodná k optimalizaci kontroly glukózy u všech typů diabetických pacientů: DM 1. a 2. typu, gestační diabetes, diabetes vyvolaný stresem.

Dávkování

Glucerna SR je určena k přímé spotřebě jako náhrada části stravy (tekutá strava, nápoj).

Složení

Voda, maltodextrin, sodná a vápenatá sůl kaseinu (mléčné bílkoviny), slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, fruktóza, maltitol, minerály: citronan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, citronan sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, chlorid chromitý, jodid draselný, molybdenan sodný a selenan sodný; sójové polysacharidy, fruktooligosacharidy, řepkový olej, emulgátor (E 322, sójový lecithin), aromata, inositol, vitamíny: cholin-chlorid, kyselina askorbová (vitamín C), DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamín E), nikotinamid, pantothenan vápenatý, © pyridoxin-hydrochlorid © (vitamín © B6), — retinyl-palmitát (vitamín | A), thiamin-hydrochlorid (vitamín B1), riboflavin (vitamín B2), beta karoten, kyselina listová, cholekalciferol (vitamín D3), fytomenadion (vitamín K1), biotin a kyanokobalamin (vitamín
B12); stabilizátor (E 418), taurin, sladidlo (E 950) a L-karnitin.

Příbalový léták