Flex Code Premium Hyaluron+Kolagen—500 ml

Flex Code Premium 500ml je inovativní kloubní výživa, která nově obsahuje hydrolyzovaný kolagen II typu a čtyři základní složky ve vysokých denních dávkách: glukosamin sulfát 2KCI, chondroitin sulfát, MSM a nízkomolekulární kyselina hyaluronová.

Cena vč. DPH
726 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4556727 | Zbozi: 18146300

Popis produktu

Flex Code Premium 500ml je inovativní kloubní výživa, která nově obsahuje hydrolyzovaný kolagen II typu a čtyři základní složky ve vysokých denních dávkách: glukosamin sulfát 2KCI, chondroitin sulfát. MSM a nízkomolekulární kyselina hyaluronová.

Užití

Flex Code Premium 500ml (doplněk stravy se sladidly) obsahuje:
Kolagen typ II je obsažen hlavně v buněčné hmotě hyalinní a elastické chrupavky. Tvoří základní stavební hmotu pojivových tkání. Tvoří 25-30 % všech proteinů v těle savců, ve formě kolagenních vláken. Kolagen je složkou mezibuněčné hmoty a je zodpovědný za pružnost, pevnost a správné navlhčení kůže.
Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v celém těle a nachází se v synoviální tekutině kloubů, stejně jako v očním sklívci a kůži. Je součásti pojivových, epiteliálních a nervových tkání.
Glukosamín sulfát je tělu vlastní látka.
Chondroitín sulfát (z hovězí chrupavky) je glykosaminoglykan nejvíce zastoupený ve strukturách mezibuněčné hmoty chrupavky.
MSM je organická sloučenina síry používaná v doplňcích stravy určených na klouby.

Dávkování

2x 10 ml denně, rozpustit ve 250 ml vody, při jídle.
Balení 500ml je na 25 dní.
Doporučená doba podávání je 2-3 měsíce.

Fakta

Výrobek není určen pro děti. Ukládat mimo dosah dětí! Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekročit doporučené denní dávkování! Nevhodné pro osoby se zvýšenou citlivosti na jednotlivé složky. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Složení

Voda, glukosamin sulfát 2KCI, methylsulfonylmethan (MSM), chondroitin sulfát (z hovězí chrupavky), citrónový koncentrát, příchuť tutti frutti, příchuť medu, emulze z limetky, rybízový koncentrát, kyselina citrónová (okyselovadlo), hydrolyzovaný kolagen (typ II), hyaluranonát sodný, sukralóza (sladidlo) sorban draselný (konzervant), steviol-glykosidy (sladidlo)
Údaje o firmě .
Výrobce: Planta Pol, Španělsko

Příbalový léták