Gelmodel Premium —500 ml

Doplněk stravy pro výživu kloubních chrupavek, pojivové tkáně (vazy, šlachy), kůže, vlasů, nehtů a kostí v unikátním koloidním roztoku peptidů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594021590227 | Zbozi: 18103039

Popis produktu

Doplněk stravy pro výživu kloubních chrupavek, pojivové tkáně (vazy, šlachy), kůže, vlasů, nehtů a kostí v unikátním koloidním roztoku peptidů.

Účinné látky

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen hořčík vitamíny skupiny B (B1, B2, B5, B6)

Užití

Doplněk stravy pro výživu kloubních chrupavek, vazivové tkáně (vazy, šlachy), kůže, vlasů, nehtů a kostí v unikátním koloidním roztoku peptidů. - Vysoký stupeň naštěpení usnadňující vstřebávání - vysoká stabilita - záruční doba 24 měsíců - snadná aplikace - vynikající snášenlivost.

Dávkování

10-30 ml denně přímo či zředěné ve sklenici vody dle stavu a potřeby. Lze užívat dlouhodobě bez přerušování.

Příznaky

Kloubní ztuhlost, krepitace, bolest.

Fakta

Porovnávací klinická studie "Učinnost a snášenlivost enzymaticky hydrolyzovaného kolagenu (COLATECH) a krystalického glukosamin sulfátu při léčbě osteoartózy kolene".
Tato komparativní, paralelní, multicentrická, randomizovaná dvojitě zaslepená klinická studie (publikovaná kromě jiného v celosvětově prestižním Odborném oponovaném časopise "International Orthopaedics"“ a ma několika mezinárodních ortopedických kongresech( jednoznačně prokázala nesrovnatelně vyšší účinnost Colatechu oproti krystalickému glukosamin sulfátu (účinná látka většiny kloubních doplňků stravy a léků) ve všech parametrech klinického stavu pacientů s artrózou kolena 1.,2. a 3. stupně (bolestivost, ztuhlost a funkce kloubů, kvalita života) při stejné snášenlivosti.
Údaje o firmě
EUROCAT spol. s.r.o. www.gelmodel.cz www.domacilekarna.cz

Příbalový léták