Ekomedica Kopřiva 99.8% šťáva z kopřivy—500 ml

Kopřiva dvoudomá je nejznámější a nejrozšířenější zástupce rodu kopřiva. Tento druh kopřivy je sbírán jako nesmírně cenná léčivá rostlina velmi širokého použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2783711 | Zbozi: 18109278

Popis produktu

Kopřiva dvoudomá je nejznámější a nejrozšířenější zástupce rodu kopřiva. Tento druh kopřivy je sbírán jako nesmírně cenná léčivá rostlina velmi širokého použití.

Účinné látky

Výtažek z kopřivy

Užití

Kopřiva příznivě ovlivňuje stav a funkci srdce a cév, podporuje cirkulaci krve, tlumí pocit těžkých a unavených nohou. Dodává tělu energii, povzbuzuje vitalitu. Podporuje imunitní systém, povzbuzuje obranyschopnost. Pomáhá udržovat prostatu v normálním stavu.
Blahodárně ovlivňuje dýchací cesty, zklidňuje průdušky při podráždění, podporuje vykašlávání. Pomáhá udržovat čistou a kvalitní pokožku.

Dávkování

25 ml 2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Příznaky

Dlouhotrvající a často se opakující únava, zhoršený krevní oběh, snížená obranyschopnost, pocity těžkých nohou, snížená kvalita kůže s různými nežádoucími jevy, předčasné či nadměrné příznaky stárnutí.

Prevence

Při dlouhodobém užívání zvyšuje vitalitu a energii, pomáhá udržovat zdravou funkci základních fyziologických systémů, odolnost a obranyschopnost organismu.

Kontraindikace

Ojedinělá přecitlivělost na některou složku přípravku, těhotenství a kojení.

Fakta

EkoMedica Kopřiva výtažek z kopřivy dvoudomé, je získáván z listu kopřivy nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Poznámka

Kopřiva se velmi dobře osvědčuje při hypovitaminózách a při chudokrevnosti.

Složení

Voda, extrakt z listu kopřivy, kyselina citrónová (regulátor kyselosti).
Údaje o firmě
EkoMedica Czech, s.r.o. je mladá, rychle se rozvíjející společnost, která se specializuje na výrobu a prodej doplňků stravy na přírodní bázi. V sortimentu má zejména přípravky s obsahem přírodních šťáv z ovoce a léčivých rostlin. Snaží se vyplňovat mezeru na trhu s přírodními doplňky stravy, její výrobky jsou nejvyšší kvality.

Příbalový léták