Dr.Popov Čaj China Sencha zelený—sypaný 100 g

Čínský zelený sypaný čaj japonského typu. Proslulá sorta čínského čaje (japonského typu), velmi pečlivě zpracovaného a aromatizovaného. Dává vydatný nálev i po několikerém zalití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595058901116 | Zbozi: 18117289

Popis produktu

Čínský zelený sypaný čaj japonského typu. Proslulá sorta čínského čaje (japonského typu), velmi pečlivě zpracovaného a aromatizovaného. Dává vydatný nálev i po několikerém zalití.

Účinné látky

Zelený čaj

Užití

Zelený čaj má dlouhou tradici především v Číně a Japonsku. Na rozdíl od černého neprochází procesem fermentace (zapařování). Z tohoto důvodu u něj nedochází k žádným změnám a zůstává jako každá sušená bylina v původní zelené barvě. Vzhledem k šetmému způsobu zpracování (jen sušení) se v maximální možné míře zachovávají minerály a vitamíny. Zelený čaj obsahuje více tříslovin a má nahořklou chuť. Správnou přípravou (přelití vodou o teplotě 70-80 *C, louhování po dobu 1/2 - 1 minuta) se nahořklá chuť dá zmírnit.

Dávkování

Přelít vodou o teplotě 70 - 80 *C, louhovat po dobu 1/2 - 1 minuty.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Firma Dr. Popov je přední český výrobce bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky a potravních doplňků. Navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Již dědeček zakladatele firmy byl mnoho let lékařem ve francouzských koloniích v Africe, druhou část života působil v Čechách. Po celý život používal k léčení svých pacientů též byliny. Na jeho práci navázal syn Vladimír, velký znalec bylin a lidový léčitel. Pokračovatelem rodinné tradice je vnuk RNDr. Pavel Popov.
Firma Dr. Popov nabízí od r. 1995 širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Cílem firmy Dr. Popov s.r.o. není pouze prodej výrobku cílovému zákazníkovi, ale i doporučení optimálního komplexního řešení daného zdravotního problému.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták