DHV Discreet Deo Waterlily —20 ks

Diskrétní intimka pro každodenní použití s jemnou parfemací. Tenká dámská hygienická vložka pro použití ve dnech mírné menstruace, nebo jen pro vyšší pocit čistoty.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015400107835 | Zbozi: 18114385

Popis produktu

Diskrétní intimka pro každodenní použití s jemnou parfemací. Tenká dámská hygienická vložka pro použití ve dnech mírné menstruace, nebo jen pro vyšší pocit čistoty.

Užití

Nové tenké intimky pro každý den.

Fakta

"Nové tenké aromatizované intimky pro každodenní užití.
Proč ženy menstruují? Biologicky to znamená, že žena je připravná na reprodukci. Po každé menstruaci se děloha znovu a znovu připravuje na případné uhnízdění oplodněného vajíčka. Asi v polovině cyklu mězi periodami dochází k ovulaci. Pokud není vajíčko následně oplodněno, děloha začne krvácet a vypudí vajíčko ven. S ním odchází i výstélka dělohy, která byla připravena pro oplodněné vajíčko. Krvácení trvá tak dlouho, dokud vše není z dělohy "pryč“. Slovo mensturace pochází ze složení latinských slov menstrus (každý měsíc) and mensis (měsíc). Jeden menstruační cyklus trvá cca jeden měsíc a počítá se prvním dnem jedné menstruace a prvním dnem menstruace následující. Délka menstruačního cyklu se liší u každé ženy; většinou je to 26 až 35 dní.
Délka samotné menstruace se u jednotlivých žen také liší - 2/3 dny až 7 dní."

Poznámka

MK MARKET spol s r.o. - česká společnost s českým kapitálem. Specializovaná velkoobchodní společnost se zaměřením na hygienické výrobky, kojenecké potřeby, zdravotnické výrobky a drogistický sortiment pro domácnost.
Údaje o firmě www.mkmarket.com

Příbalový léták