Cannaderm Cannadent Oparcann balzám na rty—4,5 g

Intenzivní péče o suché, citlivé rty a rty náchylné k výskytu oparů, koutků a prasklin. Zajišťuje regeneraci rtů a zabraňuje jejich vysoušení a poškození ve zhoršených vnějších podmínkách. Omezuje výskyt oparů, koutků a dalších defektů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3485274 | Zbozi: 18123157

Popis produktu

Intenzivní péče o suché, citlivé rty a rty náchylné k výskytu oparů, koutků a prasklin.
Zajišťuje regeneraci rtů a zabraňuje jejich vysoušení a poškození ve zhoršených vnějších podmínkách. Omezuje výskyt oparů, koutků a dalších defektů.

Účinné látky

konopný olej bambucké máslo kokosový olej

Užití

Cannadent balzám na rty lipstick obsahuje vysoký podíl konopného oleje, který intenzivně regeneruje pokožku, a bambuckého másla, které hydratuje, regeneruje, chrání rty před praskáním a vysušováním. Společně s kokosovým olejem navíc bambucké máslo zvyšuje odolnost rtů vůči oparům*“. Obsažený včelí vosk zabraňuje vysušování rtů, zajišťuje výbornou přilnavost přípravku ke kožním buňkám a jeho dlouhodobé setrvání na rtech. Cannadent balzám na rty lipstick neobsahuje vodu, zajistí proto rtům ochranu a péči za každého počasí.

Dávkování

Cannadent balzám na rty lipstick aplikujte na rty kdykoli během dne dle potřeby. Vhodný pro dospělé i pro děti.

Fakta

*Cannadent balzám na rty lipstick je kosmetický přípravek hydratující, regenerující a zvyšující odolnost rtů vůči výskytu oparů, koutků a prasklin. Přípravek je hypoalergenní a neobsahuje umělá barviva, aromata ani další syntetické složky.
Údaje o firmě www.cannaderm.cz

Příbalový léták