bio Karité 100% Bambucké máslo—50 ml

Nejlepší péče jakou pokožce můžete dopřát. Obsahuje vzácné vosky a kyselinu skořicovou, přispívá k regeneraci problematické pokožky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594031326403 | Zbozi: 18111600

Popis produktu

Nejlepší péče jakou pokožce můžete dopřát. Obsahuje vzácné vosky a kyselinu skořicovou, přispívá k regeneraci problematické pokožky.

Užití

Dokonale promašťuje, hydratuje a přináší jí okamžitou regeneraci. Zjemňuje suchou popraskanou kůži a chrání ji před nepříznivými vlivy počasí. Působí blahodárně i na citlivou pleť a regeneruje pokožku po opalování i zhojených popáleninách. Je vynikající pro dětskou pokožku.
Pravidelné každodenní používání másla pomáhá udržet její obranyschopnost, pružnost a vláčnost. Čistý přírodní bioprodukt, vhodný na tělo i obličej.

Dávkování

Dle potřeby vtírat do pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

S radostí vám, vážení zákazníci a spotřebitelé, představujeme unikátní produkt, Bio
Karité 100% Bambucké máslo. V našem sortimentu je to zcela nový typ výrobku, v novém atraktivním obalu s novou tváří.
Bio Karité 100% Bambucké máslo uvádíme na trh již pod novým logem Saloos
Naturcosmetic. S ním se postupně budete setkávat jak u novinek, tak u stávajících produktových řad.
Na kosmetickém trhu si dnes můžete vybrat z několika druhů bambuckého másla, od různých výrobců, v různých kvalitativních i cenových relacích.
Jako první vám přinášíme bambucké máslo v bio kvalitě!
Zázrak jménem Karité
Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Semena plodů se sbírají ručně, pak se suší na slunci a praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové barvy a konzistence.
Přírodní máslo Bio Karité je čistý přírodní produkt. Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin (linolová a olejová), kyselinu skořicovou, léčivé vosky, karitény, rostlinné steroly a vitamíny.
Užasných vlastností bambuckého másla po staletí využívaly africké ženy k regeneraci pokožky namáhané a přesušené působením silných slunečních paprsků.
Je to ta nejlepší péče, jakou pokožce můžete dopřát! Máslo Karité je svým složením velmi příbuzné s kůží. Při kontaktu s teplem lidského těla se tuhé máslo rychle rozpustí a příjemně splyne s pokožkou. Výborně se vstřebává a proniká do nejhlubších vrstev pokožky. Dokáže jí předat veškeré drahocenné složky, vytváří na kůži ochranný filtr.
Přitom neucpává póry a pokožka může volně dýchat.

Poznámka

V oblasti přírodní kosmetiky nabídnout prvotřídní kvalitu, která na českém trhu chyběla.
Dopřát zákazníkům radost z darů přírody, ukázat jim cestu „ke kořenům“ a nabídnout jim staletími ověřené účinky rostlin a esencí z nich získaných.
Přimět lidi více přemýšlet o svém životním stylu a o tom, že své zdraví a duševní pohodu mohou sami výrazně ovlivnit. Všechny naše produkty přispívají k harmonii duše a těla.
Ukázat lidem, že mohou pečovat o své tělo jinak, než jak jsou zvyklí, bez pomoci výdobytků chemie.
Stejně jako naše výrobky, tak i my usilujeme o harmonii se svým okolím, a to jak při výrobě, tak ve vztazích k zaměstnancům i k obchodním partnerům. Naše práce je pro nás zároveň velkým koníčkem a radostí z objevování nových vůní nebo tisíce let starých receptur.
Na trh jsme vstoupili s čistými stoprocentními esenciálními oleji pro aromaterapii a zároveň jsme se stali členy Asociace českých aromaterapeutů, která je v tomto oboru autoritou.
Díky velkému ohlasu u spotřebitelů a zájmu o další produkty jsme rozšířili sortiment o rostlinné oleje lisované za studena, které se mohou používat samostatně (na tělo i
Vnitřně) nebo mohou tvořit spolu s esenciálními oleji základ masážních směsí.
Odtud byl jenom krůček k vytvoření hotových tělových a masážních olejů, které se již nemusí dále ředit nebo upravovat. V krátké době si získaly značnou oblibu — jednoznačně je upřednostňují profesionální maséři vrcholových sportovců, používají se v rehabilitačních centrech, lázeňských zařízeních, regeneračních studiích, mateřských centrech a v neposlední řadě i v domácí praxi.
Postupně jsme zaznamenali vzrůstající zájem o vzácné, leč mnohdy cenově nedostupné esenciální oleje (růže, jasmín, neroli a další) což nás vedlo k vytvoření nové řady hotových výrobků pro péči o pleť obličeje, krku a dekoltu — regeneračních obličejových olejů. Vznikla tak řada jedinečných, mimořádně účinných přípravků pro péči o všechny
Následovaly květinové pleťové vody, kvalitou rovněž naprosto odlišné od běžných pleťových vod a tonik dosud známých na našem trhu. Nejde o produkt vzniklý smícháním destilované vody, lihu a nepatrného množství esenciálního oleje se spoustou syntetických látek, ale o čistý vodní destilát z rostlin, získaný při výrobě esenciálních olejů.
Poslední novinkou v řadě obličejové kosmetiky byly hydrofilní odličovací oleje. Spolu s květinovými pleťovými vodami a regeneračními obličejovými oleji tvoří unikátní kompletní program péče „Tři kroky ke kráse“.
Ohlasy a dotazy našich zákazníků volaly po „koupelnové“ kosmetice, a tak jsou na světě i koupelové, sprchové a holicí oleje, o jejichž příznivých účincích na pokožku není pochyb.
Během tohoto času se zdokonalovaly i naše výrobní prostory. Dnes pracujeme v jednom z nejmodernějších provozů, který získal v roce 2003 certifikát jakosti ISO 9001.

Složení

100% bambucké máslo.
Údaje o firmě
Wwww.saloos.cz

Příbalový léták