Bellasin Balance 40+—120 tobolek

Bellasin je speciálně zaměřený na potřeby žen po čtyřicítce. Komplexní složení se zeleným čajem, guaranou, jetelem, vápníkem a dalšími složkami napomáhá spalování tuků, snížení hmotnosti, klidnému průběhu menopauzy a zachování dobrého stavu kostí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3561231 | Zbozi: 18124557

Popis produktu

Bellasin je speciálně zaměřený na potřeby žen po čtyřicítce. Komplexní složení se zeleným čajem, guaranou, jetelem, vápníkem a dalšími složkami napomáhá spalování tuků, snížení hmotnosti, klidnému průběhu menopauzy a zachování dobrého stavu kostí.

Účinné látky

zelený čaj guarana vápník

Užití

Bellasin díky komplexnímu složení se zeleným čajem a guaranou napomáhá nejen efektivnímu spalování tuků a snížení tělesné hmotnosti, ale také omezuje pocity hladu a návaly chutí. Bellasin vlivem jetele a Inu napomáhá klidnému a pohodlnému průběhu celé menopauzy a omezuje její průvodní jevy, jako jsou návaly horka, pocení, neklid či podrážděnost. Obsažený vápník a vitamin D přispívají k zachování dobrého stavu kostí, které jsou v tomto období mimořádně ohroženy. Díky rozchodnici přispívá Bellasin k zachování fyzické i psychické pohody a obsažený zázvor podporuje zachování pocitů energie a vitality.

Dávkování

1 tobolka 2x denně, nejlépe ráno a v poledne společně s jídlem. Neužívejte večer před spaním.

Poznámka

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí!

Složení

Zelený čaj napomáhá snížení hmotnosti při dietě a přispívá ke spalování tuků. Zelený čaj přispívá ke zrychlení metabolismu a snížení chuti k jídlu. Zelený čaj přispívá k zachování dobrého stavu kostí. Díky obsahu antioxidačních polyfenolů zelený čaj napomáhá ochraně buněk před poškozením volnými radikály.
Guarana napomáhá snížení hmotnosti při dietě a podporuje spalování tuků. Guarana zrychluje metabolismus a potlačuje pocity hladu. Guarana pomáhá snížit únavu.
Zázvor přispívá ke zvýšení energie a vitality, napomáhá zachování dobrého stavu kloubů a má výrazné antioxidační vlastnosti.
Extrakt oliv působí jako přírodní antioxidant.
Rozchodnice působí jako přírodní antioxidant, podporuje fyzickou a duševní odolnost..
Jetel napomáhá zachování pevnosti kostí. Jetel napomáhá klidnému a pohodlnému průběhu menopauzy a omezuje její průvodní jevy, jako jsou návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost.
Len díky obsahu lignanů s estrogenními vlastnostmi pozitivně působí v období menopauzy a pomáhá zmírnit její nepříjemné projevy. Len napomáhá snížení hmotnosti při dietě, omezuje chuť k jídlu a napomáhá snížení kalorického příjmu.
Vápník je potřebný k udržení normálního stavu kostí a normální funkci svalů.
Vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí, normální svalové funkci a k zachování normální hladiny vápníku v krvi.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták