Avene TriAcneal Expert péče emulze na projevy akné—lahvička airless 30 ml

TriAcneal Expert - Péče. Na přetrvávající nedokonalosti. Jizvy po akné. Pro pleť se sklonem k akné. Hypoalergenní, nekomedogenní.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3165405 | Zbozi: 18134092

Popis produktu

TrAcneal Expert - Péče. Na přetrvávající nedokonalosti. Jizvy po akné. Pro pleť se sklonem k akné. Hypoalergenní, nekomedogenní.

Užití

Triacnéal EXPERT Péče. Přetrvávající nedokonalosti. Jizvy po akné TriAcnéal EXPERT je specifická péče pro pleť dospělých a dospívajících s tendencí výskytu akné.
Vlastnosti: Diolényl©, patentovaná inovace“ vyvinutá výzkumným týmem Pierre Fabre s trojitou účinností pro snížení rizika množení bakterií (klinicky prokázáno in vitro na P. acnes) zmírňuje zčervenání a pomáhá eliminovat projevy akné. X-PressinTM*"* pomáhá redukovat černé tečky a vyhlazuje povrch pleti. Retinaldehyd pomáhá snížit výskyt jizev, a zároveň nabízí své výhody v péči proti stárnutí pleti. Termální voda Avene zklidňuje a působí proti podráždění. TriAcnéal EXPERT je jemná emulze, která se snadno nanáší a rychle se vstřebává. Pleť je po ní hydratovaná a příjemná na dotek. *Patent č. EP 2 379 484 B1. "*Patentováno. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.
Zamezte vystavování kůže slunečnímu záření a používejte odpovídající přípravky sluneční ochrany. V případě pálení kůže aplikujte přípravek každý druhý den. Těhotné ženy by přípravek neměly používat. Zabraňte kontaktu s očima.

Dávkování

Aplikujte večer rovnoměrně v množství dle Vaší na obličej očištěný přípravky hygieny
Cleanance.

Příbalový léták