Arthromedicus Complex—90 tobolek

Unikátní kloubní výživa pro revitalizaci pohybového aparátu. V denní dávce je vysoký obsah glukosaminu (1 113 mg). Přípravek dále obsahuje komplex bylinných extraktů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2797828 | Zbozi: 18122772

Popis produktu

Unikátní kloubní výživa pro revitalizaci pohybového aparátu. V denní dávce je vysoký obsah glukosaminu (1 113 mg). Přípravek dále obsahuje komplex bylinných extraktů.

Účinné látky

Glukosamin

Užití

ARTHROMEDICUS - Doplněk stravy - je směs látek z 11 druhů bylin. Originální receptura tohoto preparátu byla vyvinuta v laboratořích firmy Herbamedicus. Receptura je rozšířena o glukosamin a chondroitin - základní složky kloubního aparátu. Obsahuje vyvážený komplex bylinných extraktů a kombinaci tělu vlastních substancí. Charakteristika účinných látek: Glukosamin a chondroitin jsou strukturní složky kloubní chrupavky, vazů a šlach. « Zelatina je bohatým zdrojem aminokyselin, které jsou základem pojivových tkání (chrupavka, vazy, kůže). Bylinný komplex ArthroMedicus vychází z tradiční švýcarské bylinné receptury. Do svých výrobků používá společnost HERBAMEDICUS výhradně byliny, jejichž účinek je prověřen staletím a je doložen v herbářích.

Dávkování

Přípravek má komfortní způsob užívání - pouze dvě tobolky denně.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.

Složení

hydrolyzát (5 mg), přeslička rolní (Eguisetum arvense), konopice (Galeopsis sp.), rdesno ptačí (Polygonum aviculare), bršlice kozí noha (Aegopodium podagraria) , šišák bajkalský (Scutellaria Baicalensis), třapatka nachová (Echinacea Purpurea), jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba), žen-šen kořen (Panax ginseng), borůvka plod, ostropestřec mariánský (Silybum marianum), vrbovka (Epilobium sp). (celkem byliny 37 mg), tobolka jedlá želatina.Zelená tobolka - večerní: glukosamin sulfát (555 mg), chondroitin sulfát (40 mg), jedlá želatina hydrolyzát (5 mg), tobolka jedlá želatina.

Příbalový léták