Aquuasteril Extreme Desinfekce vody—5x2 lt

Souprava Aquasteril se používá k dezinfekci vody v lahvích v extrémních klimatických podmínkách. Při přípravě mikrobiálně nezávadné vody těmito soupravami jsou likvidovány ve vodě přítomné mikroorganizmy, včetně choroboplodných bakterií, virů a parazitů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3031714 | Zbozi: 18125770

Popis produktu

Souprava Aguasteril se používá k dezinfekci vody v lahvích v extrémních klimatických podmínkách. Při přípravě mikrobiálně nezávadné vody těmito soupravami jsou likvidovány ve vodě přítomné mikroorganizmy, včetně choroboplodných bakterií, virů a parazitů.

Užití

Voda upravená soupravami AOUASTERIL© je vhodná pro - pití a vaření, přípravu nápojů, mytí potravin, osobní hygienu, omývání ran a další podobná použití - při turistice, kempování, výpravách a pobytech na místech bez zdrojů vody známé nebo hygienicky bezpečné kvality - k likvidaci bakterií, virů a parazitů ve vodě - k dlouhodobé konzervaci vody - k dezinfekci vody špatné, nebo neznámé kvality - náhradě převařování vody - zamezení střevních potíží způsobených použitím závadné vody. .
Systém úpravy vody AAUASTERIL je schválený rozhodnutím Hlavního hygienika České republiky č.HEM-3244-26.5.00/23277 a OVZ-32.4.4.-14.2.07/2443.
Příprava: - Červený sáček s dezinfekčním činidlem označený A/2 vsypeme do prázdné sklenice. - Zalijeme vodou, maximálně 2 litry. - Necháme 15 minut působit. - Poté vsypeme modrý sáček s dechloračním činidlem označený B/2. - Voda je připravena k běžnému použití.

Dávkování

Soupravou lze připravit maximálně 5x2=10 litrů vody.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Soupravy AOUASTERIL© se používají k dezinfekci vody. Při přípravě mikrobiálně nezávadné vody těmito soupravami jsou likvidovány ve vodě přítomné mikroorganizmy, včetně choroboplodných bakterií, virů a parazitů.
Uprava vody systémem AOAUASTERIL© nemění chemické a vjemové vlastnosti vody a je proto výhodné vybrat k úpravě vizuálně co nejčistší vodu z dostupných zdrojů.
Voda upravená systémem AAUASTERILO je mikrobiálně nezávadná a lze ji používat pro užitkové účely nebo k pití v závislosti na vjemových a chemických vlastnostech vstupní vody.
Údaje o firmě
DISTRIBUTOR:
MEDON s.r.o. Havelská 14, 110 00 Praha 1, Tel: 222 094 300, FAX: 222 094 333, Email: infoAmedon.

Příbalový léták