Zodac 10 mg—90 tablet

Humánní léčivý přípravek

Přípravek se užívá v léčbě celoroční alergické rýmy, sezónní alergické rýmy a alergického zánětu spojivek, svědění a kopřivky. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
153 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594739055322 | Zbozi: 18102191

Popis produktu

Přípravek se užívá v léčbě celoroční alergické rýmy, sezónní alergické rýmy a alergického zánětu spojivek, svědění a kopřivky. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Cetirizini dihydrochloridum)

Užití

ZODAC je přípravek proti alergiím. ZODAC se u dospělých a u dětí od 6 let věku používá ke zmírnění nosních a očních příznaků sezónní a celoroční alergické rýmy a zmírnění příznaků chronické kopřivky nejasného původu (chronické idiopatické urtikárie).

Dávkování

Užívejte ZODAC přesně podle pokynů lékaře.

Kontraindikace

Informujte, prosím, svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte nebo které jste v nedávné době užíval(a), a to i o lécích, které jsou dostupné bez lékařského předpisu.

Vedlejší příznaky

Podobně jako všechny ostatní léky může mít i přípravek ZODAC nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.

Složení

Léčivou látkou je cetirizin-dihydrochlorid.
Údaje o firmě
Společnost Zentiva N.V. je mezinárodní farmaceutická společnost, která se zaměřuje na vývoj, výrobu a prodej moderních značkových generických farmaceutických produktů.
Společnost má vedoucí postavení v České republice, Turecku, Rumunsku, Polsku, na
Slovensku a v Rusku a rychle roste v Bulharsku, na Ukrajině a v pobaltských státech.
Klíčovým prvkem strategie Zentivy orientované na pokračování ziskového růstu je zvyšovat na trzích střední a východní Evropy dostupnost moderních léků pro pacienty prostřednictvím poskytovatelů primární péče. Zentiva tohoto růstu na dosavadních i nových trzích dosahuje jak přirozeným rozvojem svých aktivit, tak i cestou vhodných akvizic. Posláním společnosti je rozšiřovat kvalitní léčbu zejména v oblasti primární péče.
Produktová řada obsahuje více než 400 produktů v 800 lékových formách a pokrývá širokou škálu terapeutických oblastí. Produkty skupiny Zentiva jsou určeny pro léčbu bolestí, kardiovaskulárních onemocnění, onemocnění centrálního nervového systému, zažívacího, močového a pohlavního ústrojí a léčbu respiračních onemocnění. V oblasti doplňků stravy se jedná zejména o vitamínové přípravky.
Wwww.zentiva.cz

Příbalový léták