Vivil Hořký pomeranč + vitamín C —80 g

Bonbóny s příchutí hořký pomeranč, bez cukrů, se sladidly a vitamínem C. VIVIL je jedním z nejstarších značkových výrobků na německém trhu cukrovinek a značkovým artiklem v oblasti osvěžujících cukrovinek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3137040 | Zbozi: 18113774

Popis produktu

Bonbóny s příchutí hořký pomeranč, bez cukrů, se sladidly a vitamínem C. VIVIL je jedním z nejstarších značkových výrobků na německém trhu cukrovinek a značkovým artiklem v oblasti osvěžujících cukrovinek.

Užití

Drops se sladidlem. Roku 1903 založil A.Můller ve Štrasburku firmu a vyrobil první mátová cukrátka. Měla mít zvláštní, nezaměnitelné jméno. Z latinského "vivere" (žít) a z anglického "oil" (olej) vzniklo dnes mezinárodně známé jmnéno značky cukrátek VIVIL.
Cukrátka VIVIL se prosadila dokonce i v zámoří, a tak se firma VIVIL rozrostla do úctyhodné velikosti.

Dávkování

Není stanoveno, konzumujte dle chuti. Pozor, nadměrná konzumace však může vyvolat projímavé účinky.

Vedlejší příznaky

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Fakta

Výrobce VIVIL A.Muller GmbH a Co.KG. VIVIL používá pouze ty nejlepší suroviny: drahocenné mátové oleje (především ze Spojených států), přirozené (a také identické s přírodními) aromatické látky, nejlepší myslitelné náhražky cukru. Pokrok - to znamená pro VIVIL soustavné doplňování poznatků v oblasti fyziologie a výživy, hospodaření se zbožím, tržní politiky, potravinářského práva, techniky a marketingu a jejich konzekventní uvádění do života.

Složení

Sladidla: isomalt, maltitol, kyselina: kyselina jablečná, kyselina citronová, přírodní aroma, přírodní pomerančové aroma, pomerančová šťáva koncentrát (0,3%), bylinný extrakt, metol, vitamin C, aronia koncentrát, citronový olej, sladidla: acesulfam K, aspartam; barvivo: kurkumin.
Údaje o firmě /
Roku 1903 založil August Můller ve Štrasburku firmu A.Můller a vyrobil první mátová cukrátka. Měla nést zvláštní, nezaměnitelné jméno. Z latinského vivere (žít) a z anglického oil (olej) vzniklo dnes mezinárodně známé jméno značky mátových cukrátek
VIVIL. Cukrátka VIVIL se prosadila dokonce i v zámoří, a tak se firma VIVIL rozrostla do úctyhodné velikosti. VIVIL je jedním z nejstarších značkových výrobků na německém trhu cukrovinek a značkovým artiklem v oblasti osvěžujících cukrovinek. Od začátku našeho století je název VIVIL pojmem pro mátu a pro svěží rozmanitost. 88% obyvatel zná značku VIVIL. Spotřebitelé hodnotí VIVIL jako nejlepší a vedoucí značku mátových výrobků. Stále znovu to potvrzují průzkumy trhu, prováděné čelními instituty.

Příbalový léták