Sunar Expert AR&Comfort 1—700g

Sunar Expert AR&Comfort 1 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od narození, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Navíc obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4632544 | Zbozi: 18147156

Popis produktu

Sunar Expert AR4Comfort 1 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od narození, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Navíc obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán.

Užití

Sunar Expert AR4Comfort 1 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od narození, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Navíc obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se
Sunarem nemusíte dělat žádné kompromisy a vaše děti ho budou milovat. - Galaktooligosacharidy (GOS): Napodobují funkci oligosacharidů v mateřském mléku a jsou využívány střevní mikroflórou. - DHA a ARA: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus důležité.
Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu přijímány stravou. - Nukleotidy: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus důležité.
Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu v dostatečném množství přijímány stravou.
Sunar Expert AR8Comfort 1 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců při drobném ublinkávání a zácpě. Obsahuje speciální účinnou látku karubin, získanou ze semen svatojánského chleba, který přispívá k zahuštění obsahu žaludku a tím i snížení výskytu ublinkávání.
Bez palmového oleje.

Dávkování

Z 90ml vody a 3 zarovnaných odměrek (13g) prášku připravíte 100ml obnoveného mléka.
Vždy používejte pouze přiloženou odměrku. Plná odměrka obsahuje 4,3g Sunar Expert
AR8Comfort 1 a odpovídá 90,3 kJ (21,6 kcal).
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, s nemocnicemi a univerzitami.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel: 800 201 102 e-mail: hero(Ahero.cz
Www.sunar.cz

Příbalový léták