Spirigel Complete dezinfekce na ruce—500 ml

Nová generace alkoholového dezinfekčního přípravku na ruce ve formě gelu. Plněvirucidní účinnost. Rychlý účinek, kvalitní péče o pokožku, snadná a bezpečná aplikace, široké uplatnění v praxi. Vhodné pro HDR I CHDR. Obsahuje aloe vera a panthenol.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3309292 | Zbozi: 18124173

Popis produktu

Nová generace alkoholového dezinfekčního přípravku ma ruce ve formě gelu.
Plněvirucidní účinnost. Rychlý účinek, kvalitní péče o pokožku, snadná a bezpečná aplikace, široké uplatnění v praxi. Vhodné pro HDR | CHDR. Obsahuje aloe vera a panthenol.

Účinné látky

ethanol

Užití

Desinfekční prostředek působí na základě vysokého obsahu ethanolu. Vyznačuje se širokým spektrem účinnosti včetně spolehlivého působení na bakterie včetně TBC, kvasinky, noroviry. Velkou předností receptury je přítomnost ochranných složek, které pokožku vyživují a regenerují. Testováno podle evropských norem a terénními zkouškami. Manipulaci s výrobkem usnadňuje pestrá paleta aplikačních pomůcek.
Výrobek se neředí, je určen k přímému použití na nepoškozenou pokožku rukou. Ruce je nutné dostatečně smočit a dodržet expoziční dobu. HDR - 5 ml vtírat do suchých rukou po dobu 30 sekund. CHDR - 5 ml vtírat do suchých rukou po dobu 2,5 minuty. Tento postup provést celkem dvakrát. Instruktažní materiály k dispozici.

Dávkování

Výrobek se neředí, je určen k přímému použití na nepoškozenou pokožku rukou. Ruce je nutné dostatečně smočit a dodržet expoziční dobu. HDR - 5 ml vtírat do suchých rukou po dobu 30 sekund. CHDR - 5 ml vtírat do suchých rukou po dobu 2,5 minuty. Tento postup provést celkem dvakrát. Instruktažní materiály k dispozici.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Nová generace alkoholového dezinfekčního přípravku na ruce ve formě gelu.
Plněvirucidní účinnost. Rychlý účinek, kvalitní péče o pokožku, snadná a bezpečná aplikace, široké uplatnění v praxi.

Složení

100 g přípravku obsahuje účinnou látku: 85 g ethanol.
Další složky pro péči o pokožku: aloe vera a panthenol.
Údaje o firmě
Ecolab Hygiene s.r.o.
Hlinky 118 603 00 Brno
IČO : 4699 5935, DIČ : CZ 4699 5935
Zapsáno KS Brno — město, oddíl C, vložka 8962
ECOLAB - jsme mezinárodní společnost, která nabízí tzv. full service, tj. zajištění veškerých požadavů souvisejících s čištěním a hygienou. V roce 1991 došlo ke spojení evropského koncernu Henkel a americké firmy Ecolab, předních světových dodavatelů sanitačních systémů pro profesionální uživatele. V roce 1992 zahájila společnost
Henkel-Ecolab svoji aktivní činnost v České republice. V roce 2001 se stává výhradním vlastníkem původního joint-venture firma Ecolab. V současné době Ecolab zaměstnává na 40 tisíc pracovníků po celém světě a dodává zboží více než milionů zákazníků. V aktuální nabídce najdete přípravky nejvyšší kvality, nejmodernější technická řešení a takové služby, o jaké má zájem dnešní trh. V České republice nabízí firma Ecolab
Hygiene s.r.o. komplexní sanitační programy pro profesionální uživatele, individálně přizpůsobené požadavkům a potřebám jednotlivých provozů v nejrůznějších oblastech.
Vysoké nároky na hygienickou čistotu v nemocnicích i jiných a nejenom ve zdravotnických zařízeních zajišťují dezinfekční a čistící prostředky portfolia divize
Healthcare. HEALTHCARE znamená péči o ZDRAVÍ. Rádi zdůrazňujeme tyto tři pilíře naší práce: prevence infekcí + ekologie + efektivita. Naše nabídka zahrnuje jak přípravky pro dezinfekci ploch, nástrojů, rukou a pokožky, doplněné mycími a ošetřujícími prostředky, tak i aplikace - dávkovače a další pomůcky. Nejde jen o prodej chemie, komplexní programy obsahují poradenský servis s velkým důrazem na kvalitu, bezpečnost a ekologii a zohlednění snahy partnerů o minimalizaci nákladů. V rámci pravidelných návštěv u zákazníků, jejichž součástí je kontrola pracovních postupů, s námi klienti konzultují kvalitu provedení úklidu a otázky bezpečnosti práce, organizujeme nejrůznější typy školení pro personál a nabízíme sestavení hygienických plánů šitých na míru. www.ecolabcz.cz

Příbalový léták