RACIO Free style Rýž.chlebíčky—příchuť rajče a bazalka, 25 g

RACIO Free style - celozrnné rýžové chlebíčky s příchutí rajče a bazalka 25g. Otestováno na lepek - certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594000097587 | Zbozi: 18113881

Popis produktu

RACIO Free style - celozrnné rýžové chlebíčky s příchutí rajče a bazalka 25g.
Otestováno na lepek - certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.

Užití

Racio Free style - celozrnné rýžové chlebíčky s příchutí rajče a bazalka 25g.
Nemoci způsobené nesnášenlivosti lepku jsou celiakie, Duhringova dermatitida a alergie na lepek. U celiakie a alergie na lepek je bezlepková dieta jediný způsob, jak zabránit projevům nemoci. Dodržováním bezlepkové diety obyčejně v relativně krátké době tyto projevy vymizí. U Duhringovy dermatitidy je bezlepková dieta základní terapií. Pokud nestačí, bývá doplněna medikamenty. Reakce na zavedení bezlepkové diety může být pomalejší než u celiakie. Pokud se po zavedení bezlepkové diety stav nezlepší, je nutné hledat další alergie. Někteří lidé jsou alergičtí na další potraviny, např. na sóju nebo brambory, ketré se při bezlepkové dietě používají ve větší míře než obyčejně. Celiakie ani Duhringova dermatitida nejsou v současné době vyléčitelné. Bezlepkovou dietou odstraníme projevy těchto nemocí, ale samotnou nemoc nevyléčíme. Proto musíme bezlepkovou dietu dodržovat neustále.

Dávkování

Racio Free style - rýžové chlebíčky s příchutí rajče a bazalka 25g se mohou konzumovat neomezeně.

Složení

Rýže 80%, rostlinný olej, dextróza, koření a extrakty koření, sůl, glukózový sirup, sušená zelenina (rajče, česnek, petžel), barvivo: paprikový extrakt, zvýrazňovače chuti: E621,
E635, aroma, emulgátor: sojový lecitin.
Údaje o firmě pufovaných a extrudovaných cereálních výrobků s řadou sladkých a slaných příchutí (ve standardní i BIO kavlitě) nabízí také tradiční skandinávské knáckebroty, holandské toasty a je výhradním distributorem zahraniční prémiové značky Finn crisp. Se sortimentem více jak 40 druhů výrobků se začíná postupně profilovat jako komplexní dodavatel křupavých chlebů (tzv. crisp breads), který drží krok s moderními trendy ve stravování, pružně reaguje na potřeby trhu a přichází pravidelně s novými výrobky nebo inovacemi. RACIO poskytuje své produkty také formou privátních značek.

Příbalový léták