Proktis-M—rektální čípky 10 ks

Zdravotnický prostředek

Čípky PROKTIS-M působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, která přináší tkáním výživu a pružnost. Četné klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Cena vč. DPH
385 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2877729 | Zbozi: 18106425

Popis produktu

Čípky PROKTIS-M působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, která přináší tkáním výživu a pružnost. Četné klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Účinné látky

Kyselina hyaluronová

Užití

Pomocná léčba při procesech hojení stavů anorektálního kanálu po proktologické operaci; vnitřní a vnější hemoroidy; proktitida; kryptitida; anální ragády; fisury; perianální píštěle.
Čípky PROKTIS-M působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, mukopolysacharidu, který je hojně distribuován v mnoha tělesných tkáních. Kyselina hyaluronová slouží jako strukturální podpora a přináší tak tkáním napětí, výživu a pružnost. Četné klinické studie prokázaly schopnost kyseliny hyaluronové urychlit a zlepšit proces reepitelizace a obnovy tkání.

Dávkování

Použijte jeden čípek denně nebo podle lékařského předpisu. Délka používání závisí na vývoji příznaků; v případě potřeby se čípky PROKTIS-M mohou používat po dlouhou dobu.
Vyjměte čípek tahem za dvě předem nastřižená křidélka blistru a zaveďte čípek do konečníku. Z hygienického hlediska je správné si umýt ruce před a po použití zdravotnického prostředku.

Kontraindikace

Důvodem pro nepoužívání čípků je individuální přecitlivělost na některou ze složek produktu.

Vedlejší příznaky

Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných produktů může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech léčbu přerušte a poraďte se se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, které nejsou popsány v tomto příbalovém letáku, informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Interakce

současně s jinými zdravotnickými prostředky nebo léky pro rektální použití vhodné kontaktovat lékaře.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepolykejte.

Složení

Sodná sůl kyseliny hyaluronové, olejový výtažek z pupečníku asijského, olejový výtažek z měsíčku lékařského, olejový výtažek z aloe pravé, esenciální olej z čajovníku australského.
Údaje o firmě www.axonia.cz, www.proktis.cz

Příbalový léták