PROENZI 3+—180 tablet

Proenzi® pro zdravé klouby s účinnějším složením! Proenzi® účinně působí ve všech kloubech - kolenních, kyčelních, kloubech rukou a páteře. Pozitivní efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.

Cena vč. DPH
632 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2455674 | Zbozi: 18104401

Popis produktu

Proenzi© pro zdravé klouby s účinnějším složením! Proenzi© účinně působí ve všech kloubech - kolenních, kyčelních, kloubech rukou a páteře. Pozitivní efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.

Účinné látky

Glukosamin, chondroitin
MSM
Kolagen II typu, vitamín C

Užití

Proenzi% 3+ obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, Unigue MSM a nyní i
ExPur complex, který je složen z kolagenu typu II a vitaminu C.
Glukosamin a chondroitin jsou základní stavební složky kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání - kostí, vazů a šlach. Jsou částečně zodpovědné za odolnost chrupavky vůči tlaku.
Proenzi© 3+ je nyní nově obohaceno o ExPur complex. Jde o kombinaci kolagenu typu
I a vitaminu C. Kolagen typu II je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky a vitamin C je nezbytný pro zachování zdravých kostí a kloubní chrupavky.
Proenzi© účinně působí ve všech kloubech - kolenních, kyčelních, kloubech rukou a páteře. Pozitivní efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.
Učinky: vitamin C přispívá k zachování zdravých kostí a chrupavek je doporučován při zvýšené zátěži nosných kloubů (těžká fyzická práce, sport, nadváha).

Dávkování

Dospělí 3 tablety denně. Děti od 12 let 1 tabletu denně. Užívejte nejlépe po jídle.
Dodržujte dostatečný pitný režim. Při problémech s polykáním je možné tablety půlit či drtit.
Doporučená délka užívání: Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců a kúru několikrát ročně zopakovat. Maximálního efektu může být dosaženo při dlouhodobém užívání.

Složení

hmot./1 tbl.
Glukosamin sulfát 500,0 mg, Unigue MSM© 300,0 mg, Chondroitin sulfát 200,0 mg,
ExPur complex: Kolagen typu II 6,7 g, Vitamin C 4,0 mg.
Údaje o firmě www.proenzi.cz

Příbalový léták