Pro-Visio Forte—30+10 tablet

Doplněk stravy s obsahem luteinu, zeaxantinu, borůvkového extraktu, selenu a vitamínu E. Vhodný pro oči namáhané dlouhým čtením, pro oči namáhané u monitoru počítače nebo televize. Je zvláště vhodný pro oči namáhané noční jízdou v autě.Nevhodný pro děti.

Cena vč. DPH
256 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2647650 | Zbozi: 18115763

Popis produktu

Doplněk stravy s obsahem luteinu, zeaxantinu, borůvkového extraktu, selenu a vitamínu
E. Vhodný pro oči namáhané dlouhým čtením, pro oči namáhané u monitoru počítače nebo televize. Je zvláště vhodný pro oči namáhané noční jízdou v autě. Nevhodný pro děti.

Účinné látky

Lutein a zeaxantin
Bylinné extrakty
Tocoferoli alfa d acetas

Užití

Jak Pro-Visio Forte prospívá? Po dopadu světla do oka vzniká ve smyslových buňkách sítnice vzruch. Ten se odvádí do mozku. Zde si viděné uvědomujeme. Po odvodu vzruchu zůstávají v buňkách sítnice vysoce reaktivní substance. Ty je třeba rychle odbourat. Jinak sítnici poškozují a mohou vést až k předčasnému stárnutí smyslových buněk. V nejhorším případě i ke ztrátě zraku. K odbourávání volných radikálů má tělo vlastní ochranný antioxidační systém. Ten však potřebuje ke své funkci nezbytné živiny.

Dávkování

Doporučená denní dávka: Pro dospělé a dospívající 1 tableta denně nebo se řídit pokyny očního lékaře. Tabletu nepolykat! Při cumlání nechat rozpustit v ústech. Vhodné pro nasycení organizmu po čas 3 měsíců.

Příznaky

Unava očí, poruchy zraku

Kontraindikace

Alergie na některou složku přípravku.

Fakta

Vidět ostře, rozlišovat barvy, přizpůsobovat vidění světlu i tmě a vnímat okolí nám umožňuje složitá metabolická výměna v oku. Ta však funguje správně jen tehdy, je-li zajištěn dostatečný přísun potřebných živin do oka. Tyto živiny musí být do organismu přiváděny potravou. Nejsou-li v potravě v dostatečném množství a kvalitě, tělo je nedokáže samo vytvořit. Oko je ohroženo. Čím je člověk starší, tím je ohrožení očí a pokles výkonnosti očí bez potřebných živin větší. Souvislost mezi funkcí očí a výživou byla nepochybně prokázána.

Poznámka

Podávání přírodních látek, které oko potřebuje, chrání oči a velmi prospívá výkonnosti očí. Pro-Visio Forte obsahuje přírodní látky, nezbytné pro ochranu a výkonnost očí.

Složení

Náhradní sladidlo sorbitol, standardizovaný přírodní extrakt z měsíčku lékařského (lutein a zeaxantin), DL-?-tokoferolacetát 50%-ní (vitamín E), sušená borůvková šťáva, 25% standardizovaný přírodní extrakt z plodů borůvek (antokyanidiny), regulátor kyselosti citronan sodný, přírodně identické borůvkové aroma, protihrudkující látky stearan hořečnatý rostlinného původu, trikřemičitan hořečnatý a seleničitan sodný.
Údaje o firmě
UNIMED PHARMA8, spol. s r.o., Oriešková 11, 821 05 Bratislava

Příbalový léták