Paralen Rapid 500mg—16 šumivých tablet

Humánní léčivý přípravek

Horečka, zejména při akutních bakteriálních a virových infekcích. Mírná až středně silná bolest jako je bolest zubů, hlavy, neuralgie, bolesti svalů nebo kloubů nezánětlivé etiologie, bolesti vertebrogenního původu, bolestivá menstruace. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3951333 | Zbozi: 18145158

Popis produktu

Horečka, zejména při akutních bakteriálních a virových infekcích. Mímá až středně silná bolest jako je bolest zubů, hlavy, neuralgie, bolesti svalů nebo kloubů nezánětlivé etiologie, bolesti vertebrogenního původu, bolestivá menstruace. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Paracetamolum

Užití

Horečka, zejména při akutních bakteriálních a virových infekcích. Mírná až středně silná bolest jako je bolest zubů, hlavy, neuralgie, bolesti svalů nebo kloubů nezánětlivé etiologie, bolesti vertebrogenního původu, bolestivá menstruace.

Dávkování

Obvyklá jednotlivá dávka pro dospělé a dospívající starší 15 let s tělesnou hmotností nad 50 kg je 1-2 tablety přípravku PARALEN RAPID rozpuštěné ve sklenici vody. Obvyklá jednotlivá dávka pro dospělé a dospívající starší 15 let s tělesnou hmotností do 50 kg je 1 tableta přípravku PARALEN RAPID rozpuštěná ve sklenici vody. Uvedenou dávku lze užívat dle potřeby, přičemž interval mezi jednotlivými dávkami musí být nejméně 4 hodiny.
Maximální denní dávka je 4 g paracetamolu (8 tablet).

Příbalový léták