Kitl Syrob Bez+Malina—dárkové balení 2x500 ml

Dárkové balení Kitl Syrobů se skleničkou. Poctivé sirupy pro přípravu tradičních domácích limonád. Kitl Syrob Bezový je vyroben z bezových květů v BIO kvalitě a Kitl Syrob Malinový s dužninou obsahuje 100% ovocného podílu a dužniny.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3550440 | Zbozi: 18130643

Popis produktu

Dárkové balení Kitl Syrobů se skleničkou. Poctivé sirupy pro přípravu tradičních domácích limonád. Kitl Syrob Bezový je vyroben z bezových květů v BIO kvalitě a Kitl
Syrob Malinový s dužninou obsahuje 100% ovocného podílu a dužniny.

Užití

Užívá se jako osvěžující nápoj nebo na dozdobení dezertů. Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem citrónu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.

Dávkování

Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Fakta

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné a bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře.
Údaje o firmě
Kitl s. r. o. je výrobce sirupů, medovin a medicinálních vín z Jablonce nad Nisou. Držitel řady ocenění, např. Cena Potravinářské komory ČR za nejlepší inovativní výrobek roku 2017, kterou získal Kitl Smrkáček BIO. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704 - 1783), pověstného lékaře z pomezí Jizerských hor a Krkonoš.

Příbalový léták