Isochol 400 mg—30 tablet

Humánní léčivý přípravek

Přípravek zvyšuje tvorbu a vylučování žluče a uvolňuje bolestivé křeče hladkého svalstva žlučníku, žlučovodů a především jejich svěračů. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
219 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594739029781 | Zbozi: 18101035

Popis produktu

Přípravek zvyšuje tvorbu a vylučování žluče a uvolňuje bolestivé křeče hladkého svalstva žlučníku, žlučovodů a především jejich svěračů. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Hymecromonum

Užití

Isochol zvyšuje tvorbu a vylučování žluče a uvolňuje bolestivé křeče hladkého svalstva žlučníku, žlučovodů a především jejich svěračů. Odstraňuje chronickou zácpu způsobenou nedostatkem žluče ve střevě.

Dávkování

3krát denně 1 dražé.

Příznaky

Při onemocněních žlučníku a vývodných žlučových cest, při žlučníkových kamenech, při chronickém zánětu žlučníku, při žluč.kolice.

Kontraindikace

Isochol se nesmí užívat při známé přecitlivělosti na hymechromon nebo některou jinou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Během léčby Isocholem se může objevit řídká stolice až průjem.

Fakta

Isochol se užívá dlouhodobě po několik týdnů nebo měsíců nebo jen krátkodobě v období obtíží. Přípravek užívejte po dobu doporučenou lékařem. Nedojde-li k ústupu obtíží během 5 dnů užívání Isocholu nebo naopak dojde ke zhoršení stavu, poraďte se o vhodnosti dalšího užívání tohoto přípravku s lékařem. Během léčby se nesmějí pít alkoholické nápoje.

Poznámka

Bez porady s lékařem neužívejte současně s Isocholem jiné volně prodejné léky na onemocnění jater a žlučníku. Při předepisování jiných léků oznamte lékaři, že užíváte
Isochol.

Příbalový léták