HiPP Mléčná kaše na noc BIO s dětskými keksy —250 g

HiPP BIO mléčná kaše na dobrou noc s celozrnnými obilnými vločkami je ideální jako hodnotná večeře v období přikrmování od 6. měsíce. Velmi dobře zasytí a po dni plném zážitků podpoří spokojený spánek vašeho miminka.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4670114 | Zbozi: 18146769

Popis produktu

HiPP BIO mléčná kaše na dobrou noc s celozrnnými obilnými vločkami je ideální jako hodnotná večeře v období přikrmování od 6. měsíce. Velmi dobře zasytí a po dni plném zážitků podpoří spokojený spánek vašeho miminka.

Užití

HiPP BIO mléčná kaše na dobrou noc s celozrnnými obilnými vločkami je ideální jako hodnotná večeře v období přikrmování. Velmi dobře zasytí a po dni plném zážitků podpoří spokojený spánek vašeho miminka. Kaše je vhodná při zavádění lepku do stravy dítěte a navíc neobsahuje žádný přidaný cukr. Má jemnou strukturu a lahodnou přirozenou chuť. bez přídavku cukrů — obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry, nedoslazováno ani ovocnými koncentráty vápník* — přispívá k vývoji kostí jód — přispívá k správné funkci štítné žlázy železo — přispívá k vývoji poznávacích funkcí, podporuje tvorbu červených krvinek vitamín A* — přispívá ke správné funkci imunitního systému vitamín C — podporuje vstřebávání železa vitamín B1* — podporuje správnou funkci energetického metabolismu omega-3 (ALA — kyselina alfa-linolenová) — mastné kyseliny — podporují rozvoj mozku a nervových buněk kvalitní BIO obiloviny - obiloviny jsou důležitou složkou vyvážené stravy - vnější vrstvy obilovin jsou bohaté na vitamíny a další živiny snadná příprava — obsahuje cca 5 porcí
Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť
BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Dávkování

Pro přípravu převařte vždy čerstvě pitnou vodu určenou pro kojence a nechte zchladnout na teplotu cca 50 "C. Doporučené množství výrobku (podle Dávkování na obale) nasypte do hlubokého talíře či misky. Přidejte doporučené množství převařené vody a dobře promíchejte. Nechte odstát, dokud kaše nezíská požadovanou konzistenci (cca 1 minutu).
Před podáváním přezkoušejte teplotu. Množství vody a kaše v prášku zvolte podle věku a potřeby dítěte (podle údajů uvedených v tabulce Dávkování). Každé dítě je jiné a tak může být i počet denních porcí kaše rozdílný.

Složení

MLÉČNÁ Syrovátka“, celozmná PŠENIČNÁ mouka* 24 %, sušené odtučněné MLÉKO“ 14 %, PSENIČNA krupice“, rostlinné oleje“ (slunečnicový“, řepkový“), keksy“ 10 % (PŠENIČNÁ mouka", sušená MLÉČNÁ syrovátka“, MÁSLO*, PŠENIČNÝ škrob“), uhličitan vápenatý, kys. L-askorbová, L-askorbyl palmitát (vitamín C), difosforečnan železitý, DL-alpha tokoferyl acetát (vitamín E), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D). Vztahuje se k sušenému stavu. Pozn.: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy vajec, skořápkových plodů (ořechů) *z ekologického zemědělství — ekologická produkce EU/mimo EU

Příbalový léták