Hami mléčná rýžová kaše banánová—225g

Hami mléčná kaše rýžová banánová je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce věku vždy dle doporučení pediatra, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti. Je vhodná jako chutná večeře nebo snídaně pro malá bříška.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4513090 | Zbozi: 18138604

Popis produktu

Hami mléčná kaše rýžová banánová je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce věku vždy dle doporučení pediatra, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti. Je vhodná jako chutná večeře nebo snídaně pro malá bříška.

Užití

Hami mléčná kaše rýžová banánová je vhodná jako chutná večeře nebo snídaně pro malá bříška. Kaše je bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry) a 100% bez konzervantů (dle zákona).
Obsahuje obilniny (rýži), které jsou přirozených zdrojem energie pro každý den plný zážitků. Jedna porce kaše denně tak pomáhá postupně zavádět nové chutě obilnin či ovoce a utvářet zdravé stravovací návyky. Bez lepku.
Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce věku vždy dle doporučení pediatra, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Dávkování

1 porce = 40 g prášku + 160 ml převařené kojenecké vody
Jedna porce kaše denně jako součást pestré a vyvážené stravy děťátka.
Návod na přípravu jedné porce: Na talíř nebo do misky vlijte 160 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 "C.
Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte 4-5 polévkových lžic (celkem 40 g) kaše
Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním vody nebo prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Na přípravu vždy použijte jen suchou lžíci. Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou.
Nedojedenou porci už znovu nepodávejte, zlikvidujte ji. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Fakta

Potravina je součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Kojení je nejlepší výživou dítěte v prvních 6 měsících života.
Zavedení doplňkové stravy konzultujte s pediatrem. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.
Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě (max. 25 "C). Baleno v ochranné atmosféře. Po každém použití obal řádně uzavřete a uchovávejte na suchém místě (ne v lednici). Po otevření spotřebujte do 3-4 týdnů.

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaAklubmaminek.cz bezplatná infolinka (Po-Pá 8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták