Hami mléčná kaše jáhlovo-rýžová—jablko a banán, 210g

Hami mléčná kaše jáhlovo-rýžová s jablkem a banánem je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3998789 | Zbozi: 18146717

Popis produktu

Hami mléčná kaše jáhlovo-rýžová s jablkem a banánem je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Užití

Hami mléčná kaše jáhlovo-rýžová s jablkem a banánem je vhodná volba pro večeři nebo snídani pro malá bříška. Kaše je bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce a obilovin) a 100% bez konzervantů (dle zákona).
Díky pestrému výběru obilovin a ovoce je přirozeným zdrojem energie a doprovází děťátko během jeho přirozeného vývoje. Každá miska kaše obsahuje potřebné vitaminy
A, D a Bí (dle požadavků legislativy).
Obsahuje lepek.
Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku, potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Dávkování

1 porce = 50 g prášku + 150 ml převařené kojenecké vody
Jedna porce kaše denně jako součást pestré a vyvážené stravy děťátka.
Návod na přípravu jedné porce: Na talíř nebo do misky vlijte 150 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 *C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte 5-6 polévkových lžic (celkem 50 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním vody nebo prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Na přípravu vždy použijte jen suchou lžíci. Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou.
Nedojedenou porci už znovu nepodávejte, zlikvidujte ji. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Fakta

Potravina je součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.
Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě (max. 25 "C). Baleno v ochranné atmosféře. Po každém použití obal řádně uzavřete a uchovávejte na suchém místě (ne v lednici). Po otevření spotřebujte do 3-4 týdnů.

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaAklubmaminek.cz bezplatná infolinka (Po-Pá 8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták