Dioptrické brýle čtecí American Way +2.00 červené

Čtecí brýle v průhledném pouzdře. Čočky jsou odolné proti rozbití, avšak náchylné na poškrábání. Ke každodennímu použítí.

Cena vč. DPH
120 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 859057650019333 | Zbozi: 18111466

Popis produktu

Čtecí brýle v průhledném pouzdře. Čočky jsou odolné proti rozbití, avšak náchylné na poškrábání. Ke každodennímu použítí.

Užití

Slábne Váš zrak?
Okolo 40-ti let věku Vaše oči pomalu ztrácí schopnost změnit tvar čočky tak pružně, jako to uměly, když jste byli mladší. Je to zcela přirozený stav, který je nazván presbyopie a který je příčinou toho, že malá písmenka jdou čím dál tím méně zaostřit.
Naše brýle Vám tyto problémy vyřeší.
Čtecí brýle nabízené naší společností American Way - dámské i pánské slouží pouze ke čtení a prodávají se od +1.00 dioptrie do +4.00 dioptrie. Vzhledem k tomu, že u jednotlivých typů brýlí je vždy stejná dioptrie pro obě čočky, nesmí tyto brýle používat lidé, kteří mají rozdílné poškození zraku. Doporučujeme proto před zakoupením tohoto výrobku navštívit svého lékaře, zjistit míru poškození zraku a poradit se s ním o výběru vhodného typu čtecích brýlí.
Kvalita:
Čtecí brýle jsou v souladu s evropskými směrnicemi. Byly posouzeny Státním výzkumným ústavem sklářským v Hradci Králové. Jsou bezpečné pro lidské zdraví při použití za obvyklých, nebo rozumně předvídatelných podmínek. Rámečky čtecích brýlí jsou vyráběny z kovů, které nevykazují škodlivé látky. Čočky jsou odolné proti rozbití, a však náchylné na poškrábání.
Péče o Vaše brýle:
I brýle odolné proti nárazu je možno poškodit špatným zacházením. Nepokládejte brýle čočkami dolů. Používejte pouzdra a při čištění užívejte speciální tkaninu ( mikrovlákno ).

Dávkování

Celodenně, dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

"AMERICAN WAY reprezentuje SVOBODU , NEZAVISLOST a ROZVOJ. Toto se snažíme vnést do našeho MYŠLENÍ, DESIGNU, VÝROBY a DISTRIBUCE.
Navrhujeme výtečné módní produkty, které časově běží s posledními módními trendy.
Pokud máte rádi změny v módních trendech a chcete vypadat "COOL A NEPŘEKROČIT
SVŮJ ROZPOČET", použít tento produkt na jednu módní sezonu a těšit se na další...
American Way je správná značka pro Vás.
American Way, firma, která se zabývá prodejem slunečních a dioptrických brýlí, módních doplňků vlasové bižuterie, koupelnových doplňku, hodin aj.
Společnost American Way zastupuje na českém trhu dvě vlastní registrované značky a to AW a KEEN."
Údaje o firmě www.americanway.cz

Příbalový léták