Curaprox CPS 405 Perio plus—mezizubní kartáček 5ks

CURAPROX CPS 405 Perio plus je určený k dokonalému vyčištění mezizubních prostor. Řada "perio" velikostně navazuje na řadu "prime". Balení obsahuje 5ks mezizubních kartáčků, 1ks úhlového držáku UHS 451 (blister).

Cena vč. DPH
193 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3257533 | Zbozi: 18123462

Popis produktu

CURAPROX CPS 405 Perio plus je určený k dokonalému vyčištění mezizubních prostor.
Rada "perio“ velikostně navazuje na řadu "prime". Balení obsahuje 5ks mezizubních kartáčků, 1ks úhlového držáku UHS 451 (blister).

Užití

Mezizubní prostory mají takový tvar, že je nelze vyčistit normálním zubním kartáčkem a většinu z nich nevyčistí dokonale ani zubní nit. Zubní nit nebo párátko do mezizubního prostoru dokáží proniknout, ale nemohou se v něm rozvinout a dosáhnout tak na stěny mezizubního prostoru a tím ho vyčistit. Pro čištění mezizubních prostor jsou nutné mezizubní kartáčky, a to správné velikosti, čili takové, které bez odporu projdou dovnitř a zcela vyplní prostor mezi zuby. Pouze tak lze vyčistit celý kritický mezizubní prostor včetně dásňového žlábku. CPS Perio velikostně navazuje na CPS Prime. Mezizubní kartáčky CPS Perio jsou vynikající pro čištěníí větších mezizubních prostor, zubů se zubními výpněmi a korunkami, můstků a při zvlášť úporném plaku.

Dávkování

Pouhým jedním pohybem tam a zpět, jednou denně, jemně a efektivně odstraníte zubní povlak ze všech kritických míst.

Fakta

Zubní plak usazený v prostoru mezi zuby je odpovědný za vznik většiny kazů stálých zubů a zánětu dásní. V nesprávně čištěných mezizubních prostorech je dáseň zanícená a při čištění krvácí. Již po několika dnech pravidelného čištění dochází ke zhojení dásně, která dále nekrvácí. Zánět dásně je provázen otokem, který po zhojení ustoupí. Po té budete velmi pravděpodobně potřebovat vetší velikost mezizubního kartáčku. Mezizubní prostory je třeba čistit i u mléčného chrupu! Děti potřebují při čištění mezizubních prostor pomoc rodičů. Velmi důležité jsou pravidelné návštěvy zubního lékaře či dentání hygienistky, kteří Vám nejlépe vyberou správné pomůcky a zkontrolují techniku čištění.
Údaje o firmě
Curaden Czech, s.r.o. je zástupcem značek CURAPROX a CURASEPT pro český trh, na které zajišťují prodej produktů a podporu značky. Základní filosofií společnosti je fakt, že čisté zuby se nekazí.

Příbalový léták