Zinek Aktiv —50 tablet

Originální přípravek určený k doplnění zinku a vitamínu A do organismu. Kromě příznivého vlivu na zrak má řadu dalších rozmanitých účinků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062350392 | Zbozi: 18128337

Popis produktu

Originální přípravek určený k doplnění zinku a vitamínu A do organismu. Kromě příznivého vlivu na zrak má řadu dalších rozmanitých účinků.

Účinné látky

Zinci sulfas
RETINOLI ACETAS

Užití

Zinek podporuje řádnou funkci zraku, přispívá k udržení normálního stavu pokožky, kostí, vlasů a nehtů. Podporuje tvorbu DNA a bílkovin, podílí se na procesu dělení buněk, přispívá k normální plodnosti a rozmnožovací schopnosti. Podporuje správnou funkci imunitního systému, chrání buňky před oxidativním stresem. Příznivě ovlivňuje metabolismus mastných kyselin, sacharidů, vitamínu A. Pomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi i acidobazickou rovnováhu. Vitamín A je nezbytný pro normální vidění, přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic. Podporuje imunitní systém a normální metabolismus železa.

Dávkování

1- 2 tablety za den.

Příznaky

Oslabený a unavený zrak. Akné, poškozená kůže, snížená kvalita kůže. Snížená imunita a obranyschopnost. Potlačený růst a snížená rozmnožovací schopnost.

Prevence

Při pravidelném užívání pomáhá udržovat kvalitu zraku a pokožky.

Kontraindikace

Těžší poruchy funkce ledvin.

Vedlejší příznaky

Při doporučeném dávkování se nevyskytují. Při nadměrném příjmu se může vyskytnout nevolnost, průjem, bolesti hlavy.

Fakta

Pravidelný přívod zinku do organismu má blahodárný vliv na pokožku a lůži.

Složení

Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), glukonát zinečnatý 109 mg, tj. 15 mg zinku (150 %
DDD), stearát hořečnatý (protispékavá látka), retinyl-acetát — vitamín A 1,5 mg, tj. 5000
LU. (187 % DDD) v 1 tabletě.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale iv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale i v
SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták