Walmark Santoin zubní pasta proti paradentóze—100 ml

Zubní pasta při parodontóze je určena ke každodenní péči o chrup a je zvláště výhodné pro osoby se zvýšenou tvorbou zubního kamene.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594003974045 | Zbozi: 18113596

Popis produktu

Zubní pasta při parodontóze je určena ke každodenní péči o chrup a je zvláště výhodné pro osoby se zvýšenou tvorbou zubního kamene.

Užití

Pasta a ústní voda jsou určeny ke každodenní péči o chrup a jsou zvláště výhodné pro osoby se zvýšenou tvorbou zubního kamene, krvácením dásní a jejich častými záněty.
Oba přípravky výrazně omezují tvorbu zubního plaku a jsou prevencí vzniku parodontózy a zubního kazu.Nejvyšší účinnosti se dosáhne při současném užití pasty a ústní vody.
Čištění chrupu je třeba provádět nejméně dvakrát denně po dobu alespoň tří minut správnou technikou pomocí vhodně zvoleného zubního kartáčku a dentální nitě nebo mezizubního kartáčku. Vzhledem k individualitě ústní dutiny a chrupu doporučujeme konzultovat v těchto otázkách zubního lékaře. Ustní voda Santoin doplňuje a podporuje účinek zubní pasty Santoin.

Dávkování

2 x denně.

Fakta

Santoin je značka zubní pasty a ústní vody, jejichž účinnými složkami jsou extrakt z léčivé rostliny Macleaya cordata a allantoin. Macleaya cordata je v Číně a Japonsku využívána v tradiční medicíně při léčbě plísňových kožních onemocnění, k desinfekci kožních poranění a při infekcích v ústní dutině. Hlavní složkou extraktu je směs alkaloidů sanguinarinu a chelerytrinu. Obě látky byly farmakologicky testovány a vedle již zmíněného antimikrobiálního účinku působí protizánětlivě a neutralizují simé látky, které jsou často příčinou nepříjemného dechu. Oba alkaloidy ideálně spojují ty biologické účinky, které příznivě působí v prevenci zánětlivého onemocnění dásní. Účinek vůči patogenním mikrobům je u těchto přírodních látek srovnatelný se syntetickými antiseptiky používanými v zubních pastách. Další látkou v obou přípravních je allantoin, který urychluje hojení zánětů.

Poznámka

Zubní pasta dále obsahuje fluor a řadu doplňkových a aromatických složek pro dosažení optimálního čistícího účinku a dlouhotrvajícího pocitu svěžesti v ústech.Stomatologové doporučují občasné střídání zubní pasty.Ingredience:
Čištěná voda, sorbitol 70% sirup, modifikovaný oxid křemičitý, glycerol, oxid křemičitý, laurylsíran sodný, oxid titaničitý, aroma IFF, menthol, sacharin sodný, fluorid sodný, menthylpyrrolidonkarboxylát, allantoin, anýzová silice, butylparaben, extrakt z Macleaya cordata.
Údaje o firmě www.walmark.cz

Příbalový léták