VitaHarmony Vitamin C 1000mg MIX—120 žvýkacích tablet

Přípravek vitamin C 100 mg mix obsahuje vynikající cumlací tablety s příchutí pomeranč a malina v různém poměru. Obsahuje ovocnou šťávu a přírodní barviva, neobsahuje cukr.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3333334 | Zbozi: 18123469

Popis produktu

Přípravek vitamin C 100 mg mix obsahuje vynikající cumlací tablety s příchutí pomeranč a malina v různém poměru. Obsahuje ovocnou šťávu a přírodní barviva, neobsahuje cukr.

Účinné látky

Vitamin C

Užití

Přípravek vitamin C mix obsahuje vynikající cumlací tablety s příchutí pomeranč a malina v různém poměru. Lidský organismus si vitamin C nedovede sám vytvářet, a proto je závislý na jeho příjmu v potravě nebo doplňcích stravy. Potřeba vitaminu C se zvyšuje zejména při zátěži organismu, stresu, kouření, tělesné námaze nebo v období nepříznivého počasí. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, napomáhá se snížení míry únavy a vyčerpání a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin
C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů. Dále přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E.

Dávkování

2 - 4 žvýkací tablety denně

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

Obsah v 1 tabletě:
Vitamin C (kys. askorbová) 100 mg,
Přídatné látky: plnidlo: sorbitol, sladidla: xylitol, neohesperidin DC, sukralóza, acesulfam
K, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, syrovátka, inulin, protispékavé látky: stearan hořečnatý, oxid křemičitý, ovocná šťáva, přírodní aroma, barvivo: beta-karoten, betanin extrakt z červené řepy
Údaje o firmě http://www. vitaminy-mineraly.cz/ http://www. vitaharmony.cz/

Příbalový léták