Uniospharma Vitamin C v prášku—100 g

Vitamin C je potřebný pro metabolismus aminokyselin. Dále se podílí na syntéze kolagenu, podporuje nervový a imunitní systém. Zvyšuje odolnost organismu proti infekcím a únavě, obzvláště v jarních a zimních měsících.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594037310192 | Zbozi: 18113930

Popis produktu

Vitamin C je potřebný pro metabolismus aminokyselin. Dále se podílí na syntéze kolagenu, podporuje nervový a imunitní systém. Zvyšuje odolnost organismu proti infekcím a únavě, obzvláště v jarních a zimních měsících.

Účinné látky

Vitamin C

Užití

Vitamin C je potřebný pro metabolismus aminokyselin. Dále se podílí na syntéze kolagenu, podporuje nervový a imunitní systém. Nedostatek vitaminu C se proto projevuje menší pevností cévní stěny a zvýšenou krvácivostí. Vitamin C je důležitý i pro tkáňové dýchání. Podporuje vstřebávání nehemového železa. Podílí se také na antioxidační obraně buňky - ochraně DNA, bílkovin i lipidů před oxidací.

Dávkování

1 x za den na špičku nože rozpustěte ve sklenici čaje nebo ovocné šťávy, případně zamíchejte do vhodného pokrmu.
Dětem do 12 let 1/2 uvedené dávky.

Fakta

Příjem vitamínů byste neměli podceňovat. Nedostatek vitamínů může způsobit i vážné zdravotní komplikace. Braňte svůj organismus přírodní cestou. Vitamíny udržují metabolismus v rovnováze, správnou funkci našich orgánů a velký vliv mají i pro reprodukci.

Složení

Vitamin C /kyselina L-askorbová/ v prášku v průměrné čistotě 99,4 %.
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 25let.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě. přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz .

Příbalový léták