Trudi koupel.mléko+šampon sedmikráska+vřes—400 ml

Již od prvních měsíců života dítěte je možné použití Nature hypoalergenního dětského koupelového mléka a šamponu. Povrchově aktivní látky s dobrou kožní a oční snášenlivostí jemně čistí pokožku dítěte.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3348324 | Zbozi: 18119999

Popis produktu

Již od prvních měsíců života dítěte je možné použití Nature hypoalergenního dětského koupelového mléka a šamponu. Povrchově aktivní látky s dobrou kožní a oční snášenlivostí jemně čistí pokožku dítěte.

Užití

Již od prvních měsíců života dítěte je možné použití Nature hypoalergenního dětského koupelového mléka a šamponu. Povrchově aktivní látky s dobrou kožní a oční snášenlivostí jemně čistí pokožku dítěte. Vysoká mikrobiální čistota koupelového mléka s absencí škodlivých nečistot zaručuje ochranu dítěte proti podráždění.
Přednosti: - Jemný čistící účinek. - Zaručený základní hydratační účinek. - Pozitivní vliv na kožní bariéru. - Snadno oplachovatelný. - Po použití jemná a hydratovaná pokožka. - Lesklé a měkké vlasy, které se snadno rozčesávají.
Složky:
Probiotické složky: zachovávají a stimulují kožní eko-flóru (první obrana pleti proti mikrobiálním útokům) a mají hydratační účinek.
Funkční „zelené tenzidy“: příznivý dermatologický a toxikologický profil s pozitivním vlivem na pokožku a vlasy. „Dermo-aktivní“ cukry: zklidňující, hydratační účinek, ochranné vlastnosti s efektem druhé kůže.
Naklíčená hnědá rýže: uklidňující, reparační a ochranné vlastnosti.
Rostlinný betain: základní hydratační efekt, redukce látek způsobujících povrchové podráždění.
Šťáva z Yaconu (med na rostlinné bázi): díky cukrům, vitamínů a minerálům má hluboké regenerační účinky na vlasy (měkkost, lesk, snadného rozčesání).
Rostlinná synergie cukrové třtiny a citronové kůry: díky vysokému obsahu Alfa hydroxykyselin jsou vlasy jemné a lesklé. Navíc je zaručena regulace pH bez použití přídavných kyselin.
Výtažky ze sedmikrásky a vřesu.

Dávkování

Malé množství mléka naneste do vlasů nebo na tělo. Napěňte rukou nebo vlhkou mycí žínkou. Následně opláchněte. Před použitím protřepejte.

Fakta

Trudi Baby Nature
Jedinečná řada výrobků, které nejlépe charakterizují slova: přirozenost a šetrnost k životnímu prostředí a dětské pleti. V souladu s touto myšlenkou jsme se rozhodli, že nepoužijeme žádné „pochybné“ složky, které se běžně používají ve výrobcích pro péči o ditě. - Žádné petrochemické deriváty jako jsou vazelína, tekutý parafín, polydecen, ozokerit, atd. - Žádné silikony, ethoxyláty a akryláty - Zádné parabeny a konzervanty - Zádné syntetické přísady jako jsou EDTA, BHA, BHT, atd. - Zádné potenciální alergeny v parfémech - Zádné GMO (geneticky modifikované organizmy)
Právě naopak! Zvolili jsme řadu přírodních surovin, které jsou obsaženy ve všech produktech Trudi Baby Nature.
Nakličená hnědá rýže (z biologického zemědělství)
Její složení je velmi podobné mateřskému mléku. Má regenerační, uklidňující a uzdravující kosmetické vlastnosti. Zajišťuje zdravou a vyváženou „výživu“ pro citlivou dětskou pokožku.
Výběr „dermo-aktivních“ cukrů
Oblíbená příchuť děti je sladká! Z tohoto důvodu jsme použili inovativní kosmetické postupy, kterými jsme pokryli zvýšené požadavky dětské pokožky na jemnost a účinnost.
Podstatou kosmetických produktů Trudi Baby je synergické působení rostlinných másel, přírodních vosků, vzácných rostlinných olejů, přírodních šťáv a drcených směsí.

Složení

Agua; © Ammonium © Coco-Sulfate; — Cocamidopropyl © Hydroxysultaine; © Betaine;
Coco-Glucoside; Sodium Cocoyl Glutamate; Parfum; Lactic Acid; Glicerin; Propanediol;
Inulin; Alpha-Glucan Oligosaccharide; Polymnia Sonchifolia Root Juice; Maltodextrin;
Germinated Oryza Sativa (Rice) Grain; Citric Acid; Calluna Vulgaris Flower Extract; Citrus
Limon Peel Extract; Saccharum Officinarum Extract; Malic Acid; Bellis Perennis Flower
Extract; Biosaccharide Gum-1; Potassium Sorbate; Glyceryl Caprylate; Sodium Levulinate;
Sodium Anisate; Sodium Benzoate; Xanthan Gum

Příbalový léták