Topvet Lichořeřišnice Větší bylinné tobolky—60 tobolek

Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. Používáme zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594060118819 | Zbozi: 18121468

Popis produktu

Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik.
Používáme zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu.

Účinné látky

lichořeřišnice standardizovaný extrakt vitamín C

Užití

Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. O lichořeřišnici větší se v herbářích hovoří jako o „rostlinném antibiotiku“, používaném zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu.

Dávkování

2 x denně 1 tobolka, nepřekračujte doporučené denní dávkování. Podávejte v jedné fázi ještě 10 dnů po vymizení příznaků.

Kontraindikace

Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Poznámka

Nenahrazuje pestrou stravu.

Složení

Zelatinová tobolka, lichořeřišnice standardizovaný extrakt, vitamín C, Mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý.

Příbalový léták