Topvet Avokádový olej pleťový—100 ml

Avokádový pleťový olej je vhodný zejména pro péči o velmi citlivou, jemnou, unavenou a podrážděnou pokožku.Podporuje regeneraci pokožky. Je doporučován pro ekzematickou pokožku a ke změkčení ztvrdlé pokožky.Po nahřátí se stává hodnotnou pleťovou maskou.

Cena vč. DPH
194 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 8594060110370 | Zbozi: 18146361

Popis produktu

Avokádový pleťový olej je vhodný zejména pro péči o velmi citlivou, jemnou, unavenou a podrážděnou pokožku Podporuje regeneraci pokožky. Je doporučován pro ekzematickou pokožku a ke změkčení ztvrdlé pokožky.Po nahřátí se stává hodnotnou pleťovou maskou.

Účinné látky

Persea gratisima
Vitaminy
Minerální látky

Užití

Avokádový olej patří mezi nejkvalitnější kosmetické oleje. Používá se pro velmi citlivou, unavenou, zanícenou a jemnou pleť. Avokádový olej je velmi bohatý na vitamíny A, B1,
B2, B3, B6, D a celou řadu minerálů a lecitin.
Při vnitřním použití snižuje cholesterol. Pokožka je po ošetření avokádovým olejem přirozeně hedvábná a hydratovaná.
Vlastí avokáda je Střední Amerika, ale v současné době se pěstuje v rozsáhlých subtropických a tropických oblastech celého světa. Avokádo je ovoce s nejvyšším obsahem hodnotných tuků. Avokádový olej je bohatý na minerály, vitamíny a zejména vysoké množství nenasycených mastných kyselin. Použitím avokádového oleje, vytváříte své pokožce maximální komfort. Olej z avokáda účinně obnovuje elasticitu, zvláčňuje, vyhlazuje a zbavuje pleť vrásek. Urychluje hojení a regeneraci, změkčuje ztvrdlou kůži. Po zahřátí je vhodný jako obličejová maska na podrážděnou, přesušenou a uhrovitou pleť.

Indikace

* optimální výživa pokožky * obnovuje elasticitu a hydratovanost kůže * zbavuje pleť vrásek * jako pleťová maska vysoce účinný na akné * přirozený ochranný UV faktor 3-4

Dávkování

Olej je vhodný ke každodennímu používání pro každý typ pleti.

Příznaky

Avokádový olej urychluje hojení a regeneraci, změkčuje ztvrdlou kůži. Významně tlumí projevy lupenky. Po zahřátí je vhodný jako obličejová maska na podrážděnou a uhrovitou pleť.

Kontraindikace

Není vhodné pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Fakta

Kosmetické oleje provází člověka po celou dobu jeho snahy pečovat o pleť. Oleje jsou přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nanahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v luxusních kosmetických olejích velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Společnost TOPVET nakupuje oleje za studena lisované, od renomovaných producentů a dodavatelů, aby tím byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost. Oleje nejsou konzervovány, a proti žluknutí je stabilizujeme přírodním vitamínem E.

Poznámka

Případný sediment není vadou avokádového oleje.

Složení

Avokádový olej, vitamin E, slunečnicový olej.
Údaje o firmě www.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták